malediven

Al een kwart eeuw ben ik werkzaam in de reisbranche en heb door de jaren heen enorm veel van de wereld mogen zien. In een ver verleden begon deze ‘ontdekkingsreis’ als backpacker, maar dat tijdperk ligt al lang achter me. Ik vond het als jonkie heerlijk om met mijn rugzak en lekker low budget de wereld te verkennen, maar tegenwoordig hecht ik toch ook wel waarde aan een stukje comfort. Ik word nu heel blij van mooie hotels en houd er zelf ook van ontzorgd te worden.

"Reizen is voor de meeste mensen emotie. Met mijn kennis en ervaring weet ik precies naar welke plekjes ik de mensen moet sturen voor een optimale ervaring."
Kirsten Vluggen

Ondanks het feit dat ik bij vrijwel alle werelddelen een gevoel heb, is mijn duidelijke favoriet Azië. In Azië komt er een bepaalde rust over me heen, het voelt na al die jaren zelfs een beetje als thuiskomen. Het culinaire aspect speelt daar zeker ook een rol bij. Met name de Thaise en Vietnamese keuken kunnen mij bekoren. De meeste gerechten kunnen mij niet pittig genoeg zijn! Erg leuk als klanten net zulke ‘foodies’ zijn als ik, want dan kan ik ze vaak de onbekende pareltjes onder de eettentjes adviseren. De beste plekken voor streetfood bijvoorbeeld, maar ook fijne rooftopbars of juist bekende restaurants waar het dan wel van belang is dat je ruim van tevoren een tafeltje reserveert. Op het gebied van unieke accommodaties, pure belevenissen en ongerepte natuurgebieden voorzie ik mensen eveneens graag van inspiratie. Juist de insider tips die je echt alleen weet als je zelf ergens geweest bent, maken wat mij betreft het verschil. Het vervult me met trots als mensen me dan na hun reis vertellen dat ze zo blij waren met de tips van zaken waar ze zelf nooit aan gedacht zouden hebben. Dat is dat belangrijke stukje meerwaarde dat we bij ExperienceTravel toevoegen aan een reis. 

Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Ik stel graag een persoonlijke reis op maat voor u samen, geheel gebaseerd op uw reiswensen. Neem gerust contact met mij op.

In de spotlight

We inspireren u graag met reissuggesties, verhalen, persoonlijke tips en reiservaringen naar allerlei bestemmingen wereldwijd. Gebruik ze als ideeën voor uw reis om een unieke reisbeleving te creëren.