ACCOMMODATIES IN India

The Oberoi Bangalore

Dit vijfsterren hotel behoort tot de beste hotels van Bangalore en is onderdeel van de vooraanstaande Oberoi hotelketen. De kamers zijn ruim en hebben een balkon met uitzicht over de zeer fraai aangelegde tuinen. De kamers hebben een warme, klassieke inrichting. In de tuin vindt u het grote buitenzwembad en comfortabele ligbedden. Ontspannen kunt u ook in de Oberoi Spa. Het Oberoi is een heerlijk rustig gelegen hotel in de relatief drukke stad Bangalore. 

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p