ACCOMMODATIES IN India

Stok Palace Heritage Hotel

Het Stok Paleis is de thuisbasis van de Namgyal-dynastie en is gebouwd in 1820. In 2008 werd het Stok Paleis omgebouwd tot een erfgoedhotel en het is een geweldige plek om een ​​glimp op te vangen van het Koninklijke leven van Ladakh uit vroegere tijden. Het werd in 1980 voor het publiek geopend door de Dalai Lama en heeft sindsdien vele bezoekers van over de hele wereld mogen ontvangen. De koning van Ladakh, Z.H. Raja Jigmed Wangchuck woont nog steeds in het Paleis en treedt op als hotelier en gastheer voor de gastenkamers van het Paleis. Het vier verdiepingen tellende gebouw is gebouwd in Ladakhi stijl met immens dikke muren. Statig van buiten en mysterieus van binnen. Schaduwrijke gangen en binnenplaatsen leiden u naar prachtige kleurrijk ingerichte ruimtes. Het Paleis is majestueus gelegen op de top van een bergkam en biedt vanuit veel kamers een adembenemend uitzicht op de Indus-vallei. Het Paleis beschikt over vier Standard Suite Rooms, een The Royal Suite, een The Queen’s Room en zelfs een Chulli Bagh Villa, geschikt voor families gelegen in de tuin. Verwacht geen koninklijke luxe, maar ambiance. U waant zich hier even terug in de tijd.

ET-logo

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 8.975 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p