ACCOMMODATIES IN India

Six Senses Fort Barwara

Een prachtig 14e -eeuws Fort is omgetoverd tot het eerste Six Senses hotel in India. Een koninklijk paleis dat van oorsprong eigendom was van de koninklijke familie Rajasthani. Hotel Six Senses kijkt uit op de Chauth ka Barwara Mandir tempel en omvat een paleis en twee tempels binnen een ommuurd fort. Het hotel beschikt over 48 suites. De East Wing kijkt uit over het landschap en de West Wing biedt uitzicht op het dorp Barwara. Elke suite is ontworpen in een eigentijdse Rajasthani-stijl en laat u kennis maken met de rijke, vorstelijke geschiedenis van het fort. U waant zich in een tijdperk dat wel 700 jaar teruggaat. Zoals u van Six Senses gewend bent, nemen zij u mee op hun culinaire reis. De gerechten worden met zorg bereid, waarbij gebruik wordt gemaakt van producten uit de biologische tuin van het resort en de boerderij uit het nabijgelegen dorp. In de spa geniet u van het wellness programma, waar u kunt kiezen uit verschillende behandelingen. Verken de omgeving op cultureel gebied en maak een erfgoedwandeling door Fort Barwara. Breng daarnaast een bezoek aan de nabijgelegen dorpjes en bezoek de Shri Chauth Mata Tempel en het Shiwar Fort. Geniet van een picknick aan de oevers van de Banas Rivier of ga op avontuurlijke tijgersafari in Ranthambore National Park. 

ET-logo

Beleef de Pushkar Fair in India

Eens per jaar verandert het doorgaans rustige Pushkar in een groots, kleurrijk spektakel. De Pushkar Fair is een van de meest unieke festivals in India. Tijdens deze 17-daagse ‘once in a lifetime’ reis, bezoekt u dit kleurrijke festijn én maakt u kennis met verschillende diverse steden en het platteland in Rajasthan...

Nu vanaf € 7.275 p.p

India - City Palace Complex - Udaipur
ET-logo

De Gouden Driehoek

Ontdek het bijzondere Rajasthan in slechts 12 dagen, waarbij u kennis maakt met de miljoenenstad Delhi en een bezoek brengt aan het indrukwekkende wereldwonder Taj Mahal. U gaat op safari in het Ranthambore National Park, overnacht in een fort dat dateert uit 1645 en ervaart het lokale leven op het platteland. Sluit uw onvergetelijke reis door de Golden Triangle af in de 'Pink ..

Nu vanaf € 6.775 p.p

ET-logo

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 10.975 p.p

ET-logo

Rondreis cultureel Rajasthan

Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. Op deze reis ontdekt u waarom. U bent te gast in oosterse tempels en weelderige paleizen en ontmoet prachtige mensen in kleurrijke gewaden. Aanvullend bezoekt u een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, ziet u stuwmeren boordevol vogels en kunt u een fietstocht maken door de imponerende omgeving. ..

Nu vanaf € 10.945 p.p

ET-logo

Safari door India

India is een unieke en hoogwaardige safaribestemming. In 13 dagen leert u een bijzonder afwisselende natuurpracht en soortenrijkdom kennen. Voor de best denkbare natuurbeleving is de juiste keuze van wildparken van groot belang. Zorgvuldig selecteren wij de beste voor u. Treed op verantwoorde wijze binnen in het domein van de tijger, beleef uw privésafari met een topnaturalist ..

Nu vanaf € 8.445 p.p

Taj Mahal - India
ET-logo

Varanasi & Rajasthan India

Het mooie Rajasthan betovert elke reiziger met zijn prachtige forten, paleizen en tempels. De veelzijdigheid aan landschappen maakt deze reis extra bijzonder. Bezoek Varanasi de meest bekende hindoe stad aan de Ganges, waar duizenden pelgrims en bewoners komen voor hun dagelijkse rituele wassingen...

Nu vanaf € 14.295 p.p