ACCOMMODATIES IN India

Ramathra Fort

Ramathra Fort is een intiem heritage hotel gelegen op de route van Bharatpur en Agra naar Ranthambore National Park. Het is het eigendom van Thakur Brijendra Raj Pal en zijn familie, die het huis hebben gerestaureerd en opengesteld voor gasten. Het Fort ligt midden in de natuur, op 15 kilometer van Kailadevi National Park. Tijdens een wandeling door het nabijgelegen dorpje Ramathra ziet u boeren en herders die met hun vee of op het land bezig zijn. Hier vindt u geen drukke winkelstraten of grote mensenmassa's. Het fort beschikt over twee Luxe Suites en vier Deluxe Rooms en zes tenten. De suites zijn ruim en voorzien van open haard, aparte woonkamer en open terras. Speciaal is de jacuzzi op het dak van het Fort, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de ondergaande zon en de omgeving. De luxe tenten zijn opgezet binnen het fortterrein en zijn uitgerust met een ruime badkamer. Vlakbij het Fort ligt het Kalisilmeer, een voor vogelliefhebbers prima plek om te vertoeven. Zelfs in het droge seizoen staat er voldoende water in het meer om er een boottocht op te maken en te gaan vogel- of krokodillen spotten. Per jeep safari is het mogelijk de ongerepte omgeving te verkennen en eventueel een bezoek te brengen aan Utgir Fort en de Chuaki kloof. Voor een bijzonder verblijf bent u hier aan het goede adres.

ET-logo

Beleef de Pushkar Fair in India

Eens per jaar verandert het doorgaans rustige Pushkar in een groots, kleurrijk spektakel. De Pushkar Fair is een van de meest unieke festivals in India. Tijdens deze 17-daagse ‘once in a lifetime’ reis, bezoekt u dit kleurrijke festijn én maakt u kennis met verschillende diverse steden en het platteland in Rajasthan...

Nu vanaf € 5.995 p.p

India - City Palace Complex - Udaipur
ET-logo

De Gouden Driehoek

Ontdek het bijzondere Rajasthan in slechts 12 dagen, waarbij u kennis maakt met de miljoenenstad Delhi en een bezoek brengt aan het indrukwekkende wereldwonder Taj Mahal. U gaat op safari in het Ranthambore National Park, overnacht in een fort dat dateert uit 1645 en ervaart het lokale leven op het platteland. Sluit uw onvergetelijke reis door de Golden Triangle af in de 'Pink ..

Nu vanaf € 5.595 p.p

ET-logo

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 9.275 p.p

ET-logo

Met een rijdend paleis door India

Deze luxe treinreis vertrekt vanuit New Delhi naar Rajasthan en eindigt met een bezoek aan de magische Taj Mahal. De trein is vorstelijk ingericht met handgesneden houden meubels en fluwelen gordijnen, wat een historische sfeer uitstraalt. Gecombineerd met de diversiteit van India belooft dit een bijzondere reis te worden...

Nu vanaf € 7.525 p.p

ET-logo

Rondreis cultureel Rajasthan

Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. Op deze reis ontdekt u waarom. U bent te gast in oosterse tempels en weelderige paleizen en ontmoet prachtige mensen in kleurrijke gewaden. Aanvullend bezoekt u een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, ziet u stuwmeren boordevol vogels en kunt u een fietstocht maken door de imponerende omgeving. ..

Nu vanaf € 9.225 p.p

ET-logo

Safari door India

India is een unieke en hoogwaardige safaribestemming. In 13 dagen leert u een bijzonder afwisselende natuurpracht en soortenrijkdom kennen. Voor de best denkbare natuurbeleving is de juiste keuze van wildparken van groot belang. Zorgvuldig selecteren wij de beste voor u. Treed op verantwoorde wijze binnen in het domein van de tijger, beleef uw privésafari met een topnaturalist ..

Nu vanaf € 6.975 p.p

Taj Mahal - India
ET-logo

Varanasi & Rajasthan India

Het mooie Rajasthan betovert elke reiziger met zijn prachtige forten, paleizen en tempels. De veelzijdigheid aan landschappen maakt deze reis extra bijzonder. Bezoek Varanasi de meest bekende hindoe stad aan de Ganges, waar duizenden pelgrims en bewoners komen voor hun dagelijkse rituele wassingen...

Nu vanaf € 13.195 p.p