ACCOMMODATIES IN India

Raas Chhatrasagar

Raas Chhatrasagar is voor veel reizigers het hoogtepunt van een tour door Rajasthan. Dit luxe tentenkamp ligt op de dam van een groot kunstmatig aangelegd waterreservoir. Door de aanwezigheid van water vindt u hier veel vogels. Geniet van dichtbij van dit vogelleven met meer dan tweehonderd verschillende soorten. Ook is er de mogelijkheid een bezoek te brengen aan een nabijgelegen dorpje. Water is cruciaal voor het (over)leven in de woestijn. In de negentiende eeuw besloot Thakur Chhatra Singh daarom de rivier die over zijn land stroomde in te dammen. Hij hoopte dat op die manier een waterreservoir zou ontstaan waaruit men water kon gebruiken in droge tijden. De dam werd in 1890 afgerond. Rondom het waterreservoir vestigden zich boeren en begin van de vorige eeuw veranderde Chhatra Sagar in een weelderige, groene oase. Al gauw werd het een plek waar vele nobelen op bezoek kwamen. Elke keer werd er een nieuw tentenkamp opgebouwd en de exotische diners en high teas in kamp Chattra Sagar werden legendarisch. Dit kamp werd eerst gerund door de achterkleinkinderen van Thakur Chhatra Singh en is nu overgenomen door de in India bekende hotelketen Raas. Door de nog luxer ingerichte tenten en het toevoegen van andere faciliteiten, zoals een verwarmd zwembad, een spa, yoga, een goed restaurant met een sfeervolle bar en speciale privé-eetgelegenheden, kunt u nog meer genieten van deze buitengewone plek. Zoals het hotel zelf ook op haar website zet; "The new Chhatrasagar is a triumph, taking all that was wonderful about the old camp and enhancing it without sacrificing any of its atmosphere”.

ET-logo

Beleef de Pushkar Fair in India

Eens per jaar verandert het doorgaans rustige Pushkar in een groots, kleurrijk spektakel. De Pushkar Fair is een van de meest unieke festivals in India. Tijdens deze 17-daagse ‘once in a lifetime’ reis, bezoekt u dit kleurrijke festijn én maakt u kennis met verschillende diverse steden en het platteland in Rajasthan...

Nu vanaf € 5.995 p.p

India - City Palace Complex - Udaipur
ET-logo

De Gouden Driehoek

Ontdek het bijzondere Rajasthan in slechts 12 dagen, waarbij u kennis maakt met de miljoenenstad Delhi en een bezoek brengt aan het indrukwekkende wereldwonder Taj Mahal. U gaat op safari in het Ranthambore National Park, overnacht in een fort dat dateert uit 1645 en ervaart het lokale leven op het platteland. Sluit uw onvergetelijke reis door de Golden Triangle af in de 'Pink ..

Nu vanaf € 5.595 p.p

ET-logo

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 9.275 p.p

ET-logo

Met een rijdend paleis door India

Deze luxe treinreis vertrekt vanuit New Delhi naar Rajasthan en eindigt met een bezoek aan de magische Taj Mahal. De trein is vorstelijk ingericht met handgesneden houden meubels en fluwelen gordijnen, wat een historische sfeer uitstraalt. Gecombineerd met de diversiteit van India belooft dit een bijzondere reis te worden...

Nu vanaf € 7.525 p.p

ET-logo

Rondreis cultureel Rajasthan

Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. Op deze reis ontdekt u waarom. U bent te gast in oosterse tempels en weelderige paleizen en ontmoet prachtige mensen in kleurrijke gewaden. Aanvullend bezoekt u een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, ziet u stuwmeren boordevol vogels en kunt u een fietstocht maken door de imponerende omgeving. ..

Nu vanaf € 9.225 p.p

ET-logo

Safari door India

India is een unieke en hoogwaardige safaribestemming. In 13 dagen leert u een bijzonder afwisselende natuurpracht en soortenrijkdom kennen. Voor de best denkbare natuurbeleving is de juiste keuze van wildparken van groot belang. Zorgvuldig selecteren wij de beste voor u. Treed op verantwoorde wijze binnen in het domein van de tijger, beleef uw privésafari met een topnaturalist ..

Nu vanaf € 6.975 p.p

Taj Mahal - India
ET-logo

Varanasi & Rajasthan India

Het mooie Rajasthan betovert elke reiziger met zijn prachtige forten, paleizen en tempels. De veelzijdigheid aan landschappen maakt deze reis extra bijzonder. Bezoek Varanasi de meest bekende hindoe stad aan de Ganges, waar duizenden pelgrims en bewoners komen voor hun dagelijkse rituele wassingen...

Nu vanaf € 13.195 p.p