ACCOMMODATIES IN India

Nimmu House

Op drie kilometer hoogte, in de bergen van Ladakhi, ligt het karakteristieke Nimmu house. Dit huis ademt authenticiteit door het gebruik van lokale materialen en decoraties die onderdeel zijn van de Ladakhi tradities. Naast het hoofdgebouw zijn in de boomgaard luxe tenten opgezet, waar u omgeven door het Himalayagebergte comfortabel overnacht. Rond het huis grazen jakken en Dzos, een kruising tussen een jak en een rund. Vanaf dit verblijf heeft u gemakkelijk toegang tot verschillende Himalayatochten en rijkversierde boeddhistische kloosters waaronder het Alchi klooster, de belangrijkste in de regio. Terug bij het verblijf geniet u van een traditionele maaltijd, bereid met onder andere ingrediënten uit eigen boomgaard. Na het diner bespreekt u de dag na bij het knisperende kampvuur op het natuurstenen terras. 

ET-logo

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 8.975 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p