ACCOMMODATIES IN India

Marari Beach Resort

Het Marari Beach Resort is gelegen aan het strand bij het plaatsje Mararikulom. Het hotel is onderdeel van de CGH Earth hotelketen en staat garant voor een plezierig verblijf. De huisjes zijn in traditionele Kerela stijl gebouwd en een aantal hebben een eigen zwembad. Rekening houdend met het milieu is hier geen airconditioning en televisie op de kamer. Het hotel beschikt over een spa, restaurant en een zwembad. Het hotel richt zich met name op Ayurveda, lichaam, geest en e natuur. In de ochtend kunt u onder begeleiding van de natuurgids een wandeling maken door de nabijgelegen vlindertuin.

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p