ACCOMMODATIES IN India

Kumarakom Lake Resort

Het Kumarakom Lake Resort ligt aan de oevers van het Vembanad meer. Alle 59 villa's zijn replica's van zestiende-  eeuwse traditionele huizen uit deze omgeving. Vanuit uw kamer heeft u mooi uitzicht over het meer of de tuinen. Een aantal villa's heeft een privé zwembad en vanuit de Meandering Pool Villa stapt u van uw terras zo in het zwembad. Dit smalle zwembad baant zich een weg tussen deze Meandering Pool villa's. Het resort telt twee uitstekende restaurants. Geniet van een ontspannen behandeling in de uitgebreide spa en wanneer u op zoek bent naar een leuk souvenir, kunt u in het traditionele theewinkeltje terecht. 

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.525 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.945 p.p