ACCOMMODATIES IN India

Kanha Jungle Lodge

Deze veelvuldig onderscheiden lodge heeft betrokkenheid met de omringende natuur en de lokale cultuur hoog in het vaandel staan. Tarun, de manager van de Kanha Jungle Lodge heeft tientallen jaren ervaring in wildtoerisme. Hij is de neef van Amit Sankhala die liefkozend ‘Tiger man of India’ wordt genoemd. Hij weet zijn passie voor de natuur op aanstekelijke wijze te combineren met zijn ondernemersgeest. Daardoor zorgt hij er niet alleen voor dat uw verblijf zo comfortabel mogelijk is, hij gaat nog een stap verder door u als het even kan te vergezellen op safari. Met zijn deskundigheid en bijzondere interesse in tijgers en vogels, is hij een wandelende encyclopedie.

Dimple, de grand lady van de lodge, is een autodidactische natuuronderzoeker. Wat ze leert, deelt ze graag met haar gasten. Zo publiceerde ze een boek over de wilde bloemen van Kanha en doet ze nog altijd onderzoek naar vlinders in het gebied. Ze neemt u graag mee op pad: van avontuurlijke vogel- en vlinderwandeling tot het bewonderen van de sterrenhemel en van de fijnste smaken van de Indiase keuken tot een yogasessie. De jongste telg heet Jai Singh Bhati. Deze belofte voor de toekomst is een kleine ondeugende natuuronderzoeker, geboren en getogen in de Kanha Jungle Lodge. Als een echte ‘Mowgli’ is hij opgeleid door Moeder Aarde en heeft hij kennis opgedaan over de overvloedige flora en fauna die hij in geen enkel klaslokaal ter wereld had kunnen leren. De familie heet u van harte welkom en ziet het als hun persoonlijke taak u een onvergetelijke ervaring te bieden. 

ET-logo

Beleef de Pushkar Fair in India

Eens per jaar verandert het doorgaans rustige Pushkar in een groots, kleurrijk spektakel. De Pushkar Fair is een van de meest unieke festivals in India. Tijdens deze 17-daagse ‘once in a lifetime’ reis, bezoekt u dit kleurrijke festijn én maakt u kennis met verschillende diverse steden en het platteland in Rajasthan...

Nu vanaf € 7.275 p.p

India - City Palace Complex - Udaipur
ET-logo

De Gouden Driehoek

Ontdek het bijzondere Rajasthan in slechts 12 dagen, waarbij u kennis maakt met de miljoenenstad Delhi en een bezoek brengt aan het indrukwekkende wereldwonder Taj Mahal. U gaat op safari in het Ranthambore National Park, overnacht in een fort dat dateert uit 1645 en ervaart het lokale leven op het platteland. Sluit uw onvergetelijke reis door de Golden Triangle af in de 'Pink ..

Nu vanaf € 6.775 p.p

ET-logo

Inspirerende rondreis India

Eigenlijk is India te groot om in één reis te zien. Maar u kunt in twee weken toch een hele goede indruk krijgen, mits het programma goed in elkaar zit. En laten wij daar nou specialist in zijn. U aanschouwt imposante maharadjaforten, verwondert zich over de schoonheid van de Taj Mahal en begeeft zich in het leefgebied van de Bengaalse tijger. Voor een spirituele ervaring maakt..

Nu vanaf € 10.975 p.p

ET-logo

Rondreis cultureel Rajasthan

Rajasthan is India’s meest bekende en meest geliefde provincie. Op deze reis ontdekt u waarom. U bent te gast in oosterse tempels en weelderige paleizen en ontmoet prachtige mensen in kleurrijke gewaden. Aanvullend bezoekt u een luipaardpopulatie die letterlijk onder de mensen leeft, ziet u stuwmeren boordevol vogels en kunt u een fietstocht maken door de imponerende omgeving. ..

Nu vanaf € 10.945 p.p

ET-logo

Safari door India

India is een unieke en hoogwaardige safaribestemming. In 13 dagen leert u een bijzonder afwisselende natuurpracht en soortenrijkdom kennen. Voor de best denkbare natuurbeleving is de juiste keuze van wildparken van groot belang. Zorgvuldig selecteren wij de beste voor u. Treed op verantwoorde wijze binnen in het domein van de tijger, beleef uw privésafari met een topnaturalist ..

Nu vanaf € 8.445 p.p

Taj Mahal - India
ET-logo

Varanasi & Rajasthan India

Het mooie Rajasthan betovert elke reiziger met zijn prachtige forten, paleizen en tempels. De veelzijdigheid aan landschappen maakt deze reis extra bijzonder. Bezoek Varanasi de meest bekende hindoe stad aan de Ganges, waar duizenden pelgrims en bewoners komen voor hun dagelijkse rituele wassingen...

Nu vanaf € 14.295 p.p