ACCOMMODATIES IN India

Heritage Madurai

Bij de bouw van hotel Heritage Madurai lag de nadruk op de bouw van een milieuvriendelijk groen resort en het behoud van de historische waarde van het pand. Hotel Heritage Madurai telt 72 kamers, waaronder 34 poolvilla's. De oude koloniale bungalows zijn gerenoveerd met behoud van de traditionele stijl uit Madurai. U kunt dineren The Banyan restaurant of plaats nemen in de The ‘Swig & Tee’ bar, die laatste geeft de koloniale clubcultuur van Madurai weer uit Britse tijden. Bij de koffieshop kunt u onder het genot van een drankje genieten van het uitzicht op de Banyan bomen en het tempelzwembad. Dit is de ideale plek om geheel tot rust te komen.

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.075 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.325 p.p