ACCOMMODATIES IN India

Grand Dragon Ladakh

Het Grand Dragon Ladakh is gelegen in Leh. De kamers hebben een comfortabele inrichting en zijn voorzien van moderne faciliteiten. Voor een luxer verblijf kiest u voor de elegante Luxury Suite. Het hotel beschikt over twee restaurants, waar u geniet van lokale, internationale, Tibetaanse en Chinese gerechten. De eigen bakkerij serveert de verste broodjes en lekkernijen. De tuin is een fijne plek om even te ontspannen, al kunt u daarvoor ook terecht in de kleine spa. Vanuit de meeste kamers heeft u een prachtig gezicht op de Shanti Stoepa, Leh Palace en de bergen. Het Grand Dragon is een van de weinige hotels dat ook in de winter geopend is.

ET-logo

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 8.975 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p