ACCOMMODATIES IN India

Evolve Back Chikkana Halli Estate

Evolve Back Chikkana Halli Estate werd in 1994 opgezet door de Ramapuram broers. Zij bouwden een aantal huisjes op het terrein van hun ouderlijk huis te midden van de koffieplantage. Vandaag de dag is deze accommodatie uitgegroeid tot een luxe resort met meer dan uitstekende faciliteiten, waaronder een infinity zwembad, verschillende restaurants, een bar en ayurveda centrum. Er worden verschillende activiteiten aangeboden vanuit het hotel, zoals een begeleide wandeling, een bezoek aan de koffieplantage of op vogelsafari's; er vliegen een aantal prachtige exemplaren.

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.075 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.325 p.p