ACCOMMODATIES IN India

Chamba Camp Thiksey

Chamba Camp Thiksey is een super deluxe Camp in Ladakh. Hier vindt u ouderwetse charme gecombineerd met luxe onder canvas. De luxe ruime tenten bieden uitstekende bedden en een uitgeruste badkamer ensuite. Vanaf uw veranda wordt u door uw uw privé butler op uw wenken bedient. Het zal u aan niets ontbreken tijdens dit verblijf. Chamba-kamp in Thiksey creëert unieke ervaringen;  een wedstrijd polo bijwonen; de sport van de koninklijke familie van Ladakh, u kunt raften over de Indus rivier of genieten van picknicklunch met uitzicht op het Thiksey klooster. U bevindt zich in klein Tibet een bestemming boordevol cultuur, natuur en avontuur. U bezoekt unieke plekjes en geniet van onvergetelijke uitzichten. 

ET-logo

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 8.975 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p