ACCOMMODATIES IN India

Brunton Boatyard

Hotel Brunton Boatyard ligt aan de historische haven van Cochin. In vroeger tijden maakte dit hotel deel uit van een Victoriaanse scheepswerf, vandaag de dag is het een comfortabele accommodatie. Het is een prima uitvalsbasis voor het verkennen van Fort Cochin, dat op loopafstand van het hotel ligt. De kamers en suites zijn met donker hout en klassiek ingericht en bieden daarnaast uitzicht over de zee. Er is een prima restaurant en in het grillrestaurant op het terras worden visgerechten geserveerd. Relaxen kan bij het zwembad of tijdens een ayurveda behandeling. Brunton Boatyard is een erg leuk hotel in het oude centrum.

 

 

ET-logo

Het verrassende zuiden van India

Het zuiden van India is vruchtbaar, tropisch en ontzettend veelzijdig. Geniet van prachtige Hindoetempels, vaar met een traditionele ‘houseboat’ door Kerala en ga op safari in het Nagarhole National Park. Een heerlijke reis door het andere India!..

Nu vanaf € 6.075 p.p

ET-logo

Rondreis Zuid-India

Zuid-India is een feest voor iedereen die van lekker eten houdt. De specerijen die in uw maaltijd worden gebruikt, zijn die ochtend vers geplukt. De ingrediënten van deze reis hebben echter nog veel meer in petto. Dompel uzelf onder in de rijke cultuur van Hyderabad en Mysore, spot Aziatische olifanten en luipaarden in Nagarhole National Park en ontspan in een luxe boomvilla op..

Nu vanaf € 7.325 p.p