ACCOMMODATIES IN India

BrijRama Palace Varanasi

Direct aan de oever van de wereldberoemde rivier de Ganges ligt het indrukwekkende BrijRama Palace Varanasi. Het is een van de oudste gebouwen in Varanasi en wordt gezien als één van de meest exclusieve accommodaties in de stad. Het paleis is ingericht naar Indiase tradities en cultuur, wat goed is terug te zien in de kleurrijke materialen en de met goud afgewerkte details. De kamers hebben dezelfde traditionele stijl met versierde plafonds en een volledig met marmer beklede badkamer. Geniet van de zonsopkomt over de heilige rivier vanaf het grote dakterras tijdens een uitgebreid ontbijt. In de Kaashi Spa zijn de exclusieve behandelingen gebaseerd op oude Veda's (hindoegeschriften) waarmee niet alleen het lichaam, maar ook de geest tot rust komt. Het paleis is voorzien van meerdere dineropties waar u kennis maakt met smaakexplosies uit de Indiase keuken of geniet van een andere wereldkeuken. In dit exclusieve hotel zult u zich de koning te rijk voelen.  

burning candle boat ganges river india
ET-logo

15-Daagse Heilige Ganges Cruise

Uw reis begint met een bezoek aan Old & New Delhi inclusief haar iconische bezienswaardigheden, zoals het Red Fort, de levendige straten van Chandni Chowk, de India Gate en het historische graf van Humayun. De reis brengt u ook naar Agra, waar u de wereldberoemde Taj Mahal bewondert. In Varanasi maakt u een boottocht over de Ganges rivier, waarna u vertrekt naar het heilige Sar..

Nu vanaf € 5.995 p.p

assam bengal cruise india
ET-logo

15-Daagse Historische Hooghly Cruise

Deze 15-daagse reis begint in het bruisende Kolkata waar u een bezoek brengt aan diverse historische bezienswaardigheden. Vervolgens stapt u aan boord van een cruiseschip voor een tocht rondom Kolkata, waarbij u kunt genieten van een weids uitzicht en het comfort aan boord. Hierna neemt u een kijkje in het heilige Sarnath en maakt u een boottocht op de Ganges rivier. In Delhi v..

Nu vanaf € 6.375 p.p

Taj Mahal - India
ET-logo

Varanasi & Rajasthan India

Het mooie Rajasthan betovert elke reiziger met zijn prachtige forten, paleizen en tempels. De veelzijdigheid aan landschappen maakt deze reis extra bijzonder. Bezoek Varanasi de meest bekende hindoe stad aan de Ganges, waar duizenden pelgrims en bewoners komen voor hun dagelijkse rituele wassingen...

Nu vanaf € 14.295 p.p