Wij helpen u graag op weg! Bel 073 - 548 20 60
…

ACCOMMODATIES IN India

Ananda in The Himalayas

Het beste spa hotel ter wereld vindt u in de Himalaya nabij Rishikesh. Hotel Ananda is een vijf sterren spa- en wellness resort van het hoogste niveau. Het prachtige landgoed ligt hemels rondom een gerestaureerd Maharaja paleis, in de heuvels boven Rishikesh omgeven door bossen en veel groen. In dit hotel staat Oosterse genezing, yoga, Ayurveda en Vedanta meditatie centraal. De spa heeft een ontspanningsruimte en kamerhoge ramen met uitzichten over de Ganges-vallei. De behandelkamers kijken uit op het bos. Via de prachtige tuin loopt u via mooie wandelpaden, vijvers met drijvende bloemen naar een in de openlucht yoga-paviljoens, waar de zon, het groen en de Himalaya u begroet. Yoga en spiritualiteit zijn inherent aan Ananda. Ayurvedische artsen helpen u, net als levensgoeroes, met het samenstellen van een persoonlijk programma en kiezen het programma dat het beste bij u past. De wellness keuken van Ananda bevat de belangrijkste principes van Ayurveda, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met smaak, maar ook rekening wordt gehouden met uw lichaamstype. Er wordt gebruikt gemaakt van verse ingrediënten en de gerechten bevatten weinig vet en calorieën. Een verblijf in Ananda neemt uw stress weg en brengt u in evenwicht. "Truly something close to heaven".

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 5.425 p.p

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 9.495 p.p

Fietsen op hoogte in India

Wilt u de ruigheid en grootsheid van Ladakh in India optimaal tot u door laten dringen? Fiets dan met ons mee. We brengen u tot grote hoogte: de Wari La-pas, om precies te zijn. Met 5.350 meter is dit één van de hoogste passen ter wereld. Terwijl de adrenaline door uw lichaam giert, fietst u op uw mountainbike vanaf de sneeuwgrens door magistrale landschappen van India naar ben..


Sneeuwluipaarden in de Himalaya

Nog weinig is bekend over de sneeuwluipaard. Het wel en wee van dit geheimzinnige dier wordt bestudeerd, onder andere in de Snow Leopard Conservancy in Ladakh, hoog in de Indiase Himalaya. Wat wél bekend is, is dat het leefgebied van de sneeuwluipaard verspreid ligt over een enorm gefragmenteerd gebied: van de berggebieden van Centraal Azië naar de hooggelegen flanken van de Hi..


Wildlife in India

India biedt zonder meer een verrassende natuur. Zeer afwisselende en vruchtbare landschappen bieden een goed thuis aan een verscheidenheid van wildlife. India is het beste land ter wereld om tijgers in het wild te zien. Maar wist u dat u ook wilde olifanten, neushoorns, wilde honden, luipaarden, wolven, beren én sneeuwluipaarden kunt zien? Wij vertellen u graag wanneer en waar ..