ACCOMMODATIES IN India

Ananda in The Himalayas

Het beste spa hotel ter wereld vindt u in de Himalaya nabij Rishikesh. Hotel Ananda is een vijf sterren spa- en wellness resort van het hoogste niveau. Het prachtige landgoed ligt hemels rondom een gerestaureerd Maharaja paleis, in de heuvels boven Rishikesh omgeven door bossen en veel groen. In dit hotel staat Oosterse genezing, yoga, Ayurveda en Vedanta meditatie centraal. De spa heeft een ontspanningsruimte en kamerhoge ramen met uitzichten over de Ganges-vallei. De behandelkamers kijken uit op het bos. Via de prachtige tuin loopt u via mooie wandelpaden, vijvers met drijvende bloemen naar een in de openlucht yoga-paviljoens, waar de zon, het groen en de Himalaya u begroet. Yoga en spiritualiteit zijn inherent aan Ananda. Ayurvedische artsen helpen u, net als levensgoeroes, met het samenstellen van een persoonlijk programma en kiezen het programma dat het beste bij u past. De wellness keuken van Ananda bevat de belangrijkste principes van Ayurveda, waarbij niet alleen rekening wordt gehouden met smaak, maar ook rekening wordt gehouden met uw lichaamstype. Er wordt gebruikt gemaakt van verse ingrediënten en de gerechten bevatten weinig vet en calorieën. Een verblijf in Ananda neemt uw stress weg en brengt u in evenwicht. "Truly something close to heaven".

ET-logo

Mysterious Ladakh

In het ‘hoge noorden’ van India ligt de regio Ladakh. In tegenstelling tot de rest van het land is dit juist een dunbevolkte streek. Hier zijn het niet de mensenmassa’s die imponeren, maar de ruige natuur. Tijdens uw vlucht van Delhi naar Leh ziet u door uw vliegtuigraam de Dhauladharbergketen opdoemen. Het vormt de opmaat voor de Indiase Himalaya. Hierachter strekt uw decor vo..

Nu vanaf € 8.975 p.p

ET-logo

Zoektocht naar de sneeuwluipaard in India

Deze expeditie brengt u naar Ladakh in India om de heilige graal in de natuurwereld te zoeken; de illustere sneeuwluipaard. Onder begeleiding van een team aan trackers en een topgids bedwingt u hoge passen en bevindt u zich te midden van de woeste natuur in de Himalaya. De lokale bevolking noemt dit mysterieuze dier ook wel 'Grijze Geest’. Er wordt gezegd: “Pas als u hem gezien..

Nu vanaf € 10.625 p.p