Dubai en Abu Dhabi combinatie

Hoogtepunten van deze reis

  • Verblijf in zeer luxe accommodaties
  • Talloze optionele activiteiten
  • Ontdek Dubai en Abu Dhabi tijdens een privéstadstour
  • Luxueuze transfers
  • Ontspan aan de fijne zandstranden
  • Reis naar eigen wens samen te stellen

Ontdek de levendige steden Dubai en Abu Dhabi tijdens deze luxe steden combinatie. Door middel van een indrukwekkende stadstour komt u meer te weten over het veelzijdige Dubai en u verblijft in het luxe One & Only Arabian Court aan het strand voor een optimaal verblijf. Vervolgens ruilt u Dubai in voor Abu Dhabi waar u verblijft in het luxe St. Regis aan de Corniche. Ervaar de verschillen tussen deze 2 grote steden tijdens de privé rondleiding. Een betere stadscombinatie bestaat bijna niet!


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam - Dubai

U vliegt in de ochtend vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks met Emirates naar Dubai. Na aankomst wordt u per luxe privétransfer naar uw accommodatie gebracht aan de voet van het palmeiland. Het One and Only Arabian Court biedt directe toegang tot het strand vanwaar u uitkijkt op het bekende palmeiland.  

Dag 2-3: Dubai

U heeft twee dagen ter vrije besteding in de indrukwekkende stad Dubai te ontdekken. Laat u onderdompelen in de lokale cultuur en ervaar het leven in deze grote stad. Vergeet niet een bezoek te brengen aan een van de souks waar handelaren hun eigen producten staan te verkopen. Bezoek vervolgens het nieuwe Dubai waar u de contrasten goed kunt zien. Laat u verbazen door de enorme wolkenkrabbers en de enorme winkelcentra waar de winkelliefhebber zeker op zijn of haar plek is. U kunt optioneel een personal shopper inhuren om u te inspireren en adviseren over kleding die het beste bij u past. 

Dag 4: Dubai

Vandaag ontdekt u in een halve dag de hoogtepunten van futuristisch Dubai. U rijdt langs de beroemde Jumeirah kustlijn waar u een korte stop maakt om een foto te maken. U kijkt uit over de prachtige moskee en het beroemde Burj al Arab waar u optioneel een High Tea of diner bij kunt boeken. Vervolgens reist u via het Manhatten van Dubai naar de Dubai Creek waar u de skyline kunt bewonderen. Bij de Gold Souk wandelt u door de kleine straatjes waar de handelaren hun producten verkopen.

Dag 5: Dubai - Abu Dhabi

U laat Dubai achter u en wordt in circa 2 uur met een luxe privétransfer naar Abu Dhabi gebracht ten zuiden van Dubai. Na aankomst in het St. Regis hotel checkt u in en heeft u de rest van de dag ter vrije besteding. U kunt ontspannen op bijvoorbeeld Corniche Beach of tot rust komen in het luxe en fijne hotel. Optioneel kunt u een bezoek brengen aan het YAS Marina Circuit waar jaarlijks de Formule 1 wordt gereden. U hier met de fiets over het circuit fietsen of u kunt zelfs, net als Max Verstappen, met hoge snelheid over de baan racen in een luxe auto. 

Dag 6: Abu Dhabi

U gaat vandaag samen met een gids de hoogtepunten van Abu Dhabi verkennen. In hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten liggen de belangrijkste bezienswaardigheden op korte afstand van elkaar waardoor u tijdens de stadstour van een halve dag veel van deze bijzondere stad kunt zien. U begint bij de grote haven Jebel Ali. Vervolgens doorkruist u op weg naar de Sheikh Zayed moskee prachtige gebieden vol met acaciabomen. Nadat u dit bijzondere gebouw bewonderd heeft luncht u op Breakwater Island. Na de lunch maakt u een korte stop bij het Emirates- en het Presidentenpaleis waarna u uw stadstour eindigd bij het beroemde Ferrari pretpark.

Dag 7: Abu Dhabi

U heeft vandaag de dag ter vrije besteding. Bezoek bijvoorbeeld het Louvre Museum, het zustermuseum van het bekende Louvre in Parijs. Sta hier versteld van de bijzondere architectuur en de prachtige kunstwerken. Of ga op safari in de woestijn en ontdek wat de Verenigde Arabische Emiraten nog meer in petto hebben dan alleen de bruisende steden. U hoeft zich in Abu Dhabi zeker niet te vervelen. Met talloze optionele excursies kunt u uw dag indelen hoe u zelf wilt! 

Dag 8: Abu Dhabi - Amsterdam

Uw laatste dag in Abu Dhabi is aangebroken. U wordt opgehaald bij het hotel voor uw luxe privétransfer naar de luchthaven. In de ochtend vliegt u met Etihad Airlines rechtstreeks terug naar Amsterdam Schiphol. Hier komt u aan met een koffer vol nieuwe herrinneringen!


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, luxe luchthaventransfers, overnachtingen in luxe hotels met ontbijt, halve dag privé stadstour in Dubai, luxe transfer tussen Dubai en Abu Dhabi, halve dag privéstadstour in Abu Dhabi. Aanvullingen zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.

Wist u dat

Dubai een indoor-skipiste heeft in de Mall of the Emirates? Hier wordt dagelijks 6.000 ton sneeuw geproduceerd. 

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl