ACCOMMODATIES IN China

LUX* Tea Horse Road Daju Village

LUX* Tea Horse Road in Daju Village is een modern boetiekhotel. Dit hotel is gelegen op de platteland van China in het hart van Daju, een schilderachtig historisch stadje in Naxi. Deze Farmhouse heeft  6 sfeervolle kamers. Hier wordt traditie gecombineerd met moderne architectuur, dat zorgt voor een mooi contrast met de omringende boerderijen, groene velden en bossen. Het kleine bescheiden restaurant serveert zeer smaakvolle gerechten. De ingrediënten komen vers van het platteland en deze smaakvolle recepten, worden al eeuwenlang bereid. Dit bijzonder plekje aan de Tea Horse Road brengt rust en neemt u even mee terug in de tijd.
 

ET-logo

Adembenemend China

China is een eeuwenoud keizerrijk waarvan alle aspecten fascineren. Tijdens deze luxe 23-daagse reis leert u de Aziatische reus kennen. U ontdekt de keizerstad Beijing, dwaalt door het verleden in Lijiang en waant uzelf in een mysterieus schilderij in de prachtige natuurrijke omgeving van Yangshuo. U overnacht in bijzondere luxe en zeer comfortabele accommodaties...

Nu vanaf € 8.295 p.p

ET-logo

Ontdek spectaculair China

Grillige bergpieken, oogverblindend heldere bergmeren en kolkende rivieren; qua natuur heeft deze 15-daagse reis veel te bieden. Maar ook de geschiedenis en cultuur komen tot leven en dat alles natuurlijk geheel in luxe en stijl. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze reis!..

Nu vanaf € 5.775 p.p