ACCOMMODATIES IN China

Banyan Tree Lijiang

Het Banyan Tree Lijiang straalt harmonie en rust uit. Het hotel ligt in een prachtige omgeving bij de majestueuze Jade Dragon Snow Mountain. Vanuit het hotel geniet u van een fantastisch uitzicht op de bergen. De luxe kamers hebben een stijlvolle inrichting volgens lokale Naxi stijl met warme tinten en oosterse sferen. Kleurrijke stoffen en lokale accessoires maken het plaatje compleet. Er zijn meerdere restaurants waar heerlijke lokale en internationale gerechten worden geserveerd. Ook kunt u naar een speciale theelounge, waar u verschillende Chinese theesoorten kunt proberen. Wanneer u wilt ontspannen, kunt u terecht in de mooie spa. U geniet hier van rust, comfort en een prachtig uitzicht. 

ET-logo

Adembenemend China

China is een eeuwenoud keizerrijk waarvan alle aspecten fascineren. Tijdens deze luxe 23-daagse reis leert u de Aziatische reus kennen. U ontdekt de keizerstad Beijing, dwaalt door het verleden in Lijiang en waant uzelf in een mysterieus schilderij in de prachtige natuurrijke omgeving van Yangshuo. U overnacht in bijzondere luxe en zeer comfortabele accommodaties...

Nu vanaf € 8.295 p.p

ET-logo

Ontdek spectaculair China

Grillige bergpieken, oogverblindend heldere bergmeren en kolkende rivieren; qua natuur heeft deze 15-daagse reis veel te bieden. Maar ook de geschiedenis en cultuur komen tot leven en dat alles natuurlijk geheel in luxe en stijl. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze reis!..

Nu vanaf € 5.775 p.p