ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

Tswalu The Motse

Tswalu betekent in SeTswana 'nieuw begin'. Het park ligt aan de voet van het Korannaberg gebied, ongeveer 300 kilometer ten noordwesten van Kimberley en beslaat ruim 100.000 hectare aan de rand van de Kalahari woestijn. Met deze afmetingen is het Tswalu Kalahari Reserve het grootste privé beheerde Game Reserve in Zuid-Afrika. Tswalu is begonnen als een groot project om zowel het wild als de natuur te behouden door opnieuw duizenden 'verdwenen' dieren in het park te introduceren. In het park, dat vrij is van malaria en andere tropische ziektes, leven nu weer zeventig soorten dieren, inclusief de leeuw, luipaard, neushoorn en diverse soorten antilopes. Ook leven er ruim 200 vogelsoorten. In het Tswana betekent Motse dorp. Grote gastvrijheid is een van de belangrijkste kenmerken van Tswalu, waar gasten kunnen genieten van een stijlvolle en rustige accommodatie, gekenmerkt door een hoge kwaliteit en service. In dit exclusieve 'dorp' verblijft u in één van de suites voor twee personen. Tevens beschikt de lodge over drie familie suites. U ervaart hier moderne luxe in een Afrikaanse ambiance. Zo beschikt iedere suite over een zonneterras, een goed gevulde minibaren een binnen- en buitendouche. Vanaf de buitendouche heeft u een schitterend uitzicht op de Kalahari. In dit unieke landschap geniet u van de rust of gaat u op zoek naar het spoor van de zwarte neushoorn. Tswalu is erg betrokken bij haar personeel en de gemeenschap, maar ook bij de bescherming van de Kalahari. Het bedrijf heeft ruim geïnvesteerd in de gezondheid van de gemeenschap en initieert diverse opleidingsmogelijkheden met als doel volwassenen te leren lezen en de meest belangrijke gezondheidszorg te bieden.

Voy Exterior Cruiseschip Buitenkant
ET-logo

Cruise van Barcelona naar Kaapstad

De Seven Seas Voyager neemt u mee op een unieke cruise van Barcelona naar Kaapstad. Tijdens deze gevarieerde reis verkent u prachtige steden, ontdekt u de rijke natuur en ervaart u verschillende culturen en tradities. Het schip van de rederij Regent verheft elk detail tot in perfectie en biedt uitzonderlijke stijl en service. De vloot beschikt over talloze faciliteiten en chiqu..

Nu vanaf € 16.695 p.p

Cederberg Kagga Kama Zuid-Afrika
ET-logo

De diversiteit van Kaapstad en omgeving

In één week een enorme diversiteit in gebieden, op maximaal 4 uur rijden afstand van elkaar. Bruisend Kaapstad, natuur & cultuur in de Cederberg en de reis sluit af met een idyllisch verblijf in Paternoster aan de kust...

Nu vanaf € 2.895 p.p