ACCOMMODATIES IN Zuid-Afrika

Phinda Mountain Lodge

Het Phinda Private Game Reserve grenst aan het iSimangaliso Wetland Park. Phinda beschikt over zeven verschillende ecosystemen. Hierdoor treft u een zeer gevarieerd wild- en vogelleven aan. Ook op zee kunt u onvergetelijke excursies maken waarbij u walvissen en haaien kunt spotten. In Phinda wordt dan ook gesproken van de 'Big 7'. In het zuiden van Phinda Private Game Reserve, en op de top van een berg, ligt de Phinda Mountain Lodge. Door de hoge ligging van deze lodge heeft u een weids uitzicht over het landschap. Phinda Mountain is een grote lodge met suites waarin elke suite is voorzien van een eigen zithoek, badkamer en veranda met plunge pool. Voor verkoeling kunt u genieten van het schaduwrijke zwembad. Het diner wordt geserveerd in de sfeervolle boma, een typisch Afrikaans openlucht restaurant.

Zuid-Afrika - Landschap met Neushoorn en Leeuw
EE-logo

Bescherm de neushoorn

De wereld beter achterlaten, dat is het motto van deze begeleide reis door het Phinda Private Game Reserve in Kwazulu Natal, Zuid-Afrika. Met maximaal acht personen en onder leiding van een gespecialiseerde ranger neemt u deel aan allerlei duurzaamheidsprojecten, bezoekt u de lokale Zoeloebevolking, maakt u kennis met de onderzoekers en ondersteunt u het team bij het realiseren..

Nu vanaf € 12.995 p.p

Leopaard - Zuid-Afrika
ET-logo

Safari in stijl

Deze 9-daagse reis is voor de echte natuur- en wildlife liefhebber. Ontdek niet alleen de 'Big Five' maar ook de krokodillen en vele vogelsoorten in het iSimangaliso Wetland Park. Vanuit de Phinda Mountain Lodge is het zelfs mogelijk een schildpad tour te maken en (in het juiste seizoen) walvissen te gaan spotten. Ontdek de grote diversiteit aan dieren in Zuid-Afrika...

Nu vanaf € 7.095 p.p