Incentivereis naar Kaapstad

Hoogtepunten van deze reis

  • Actief en sportief teambuilding in de duinen
  • Maak kennis met de Marine Big Five
  • Wijnproeverij in een van de beste wijnhuizen van Zuid-Afrika
  • Op de top van de Tafelberg in stijl
  • Chapmans Peak Drive in een Harley Davidson zijspan
  • Geniet op en top van culinaire hoogtepunten in en rond de stad

Op zoek naar inspiratie en nieuwe energie voor uw (sales)team? Dan moet u in Kaapstad zijn. Deze bruisende stad aan de voet van de Tafelberg is dé plek om uw grenzen te verleggen.


Bewaar in moodboard

Dag 1: Amsterdam – Kaapstad

U vliegt per KLM direct van Amsterdam naar Kaapstad. In de avond komt u aan en wordt u verwelkomd door ons Zuid-Afrikaanse team die u de komende dagen volledig zal ontzorgen en verwennen! Bij aankomst in het hotel staat uw gastheer te wachten om u en uw gezelschap te verwelkomen met een hapje en een vonkelwijn om op uw aankomst in Zuid-Afrika te proosten. U verblijft vlakbij één van Zuid-Afrika's meest mondaine stranden, tegen de heuvelrug die leidt naar de beroemde Tafelberg; Camps Bay. Een comfortabele en ideale uitvalsbasis om Kaapstad en de wijde omgeving te verkennen. 

Dag 2: Kaapstad: De Tafelberg

Kaapstad zou Kaapstad niet zijn zonder de iconische Tafelberg. U zult zelf ervaren dat op veel van uw foto's in en rondom de stad deze bijzonder berg als machtige achtergrond toont. Maar het is meer dan enkel imposant. Er zijn maar liefst 2.200 soorten planten gevonden op de Tafelberg en 1470 bloemensoorten. Veel van deze planten en bloemen zijn endemisch, niet alleen in Zuid-Afrika of Kaapstad maar voor deze berg. De gemakkelijkste weg naar boven, en uiteraard ook naar beneden, is met de kabelbaan. Er zijn meerdere wandelroutes naar de top waarvan de gemakkelijkste de Platteklip Gorge is. In circa 3 uur wandelt u naar de top. Na een pittige klim staat hier een bijzondere beloning voor u klaar. Een speciaal terras is voor u en uw gezelschap gereserveerd. Terwijl de stad en de zee aan uw voeten liggen, toast u met elkaar op het behaalde succes. Bovenop de Tafelberg lopen meerdere wandelpaden die u kunt verkennen. Naar beneden wandelen is aanslag op uw knieën en indien u toch graag een spectaculaire afsluiter wenst kunt u naar beneden abseilen! 

Na een avontuurlijke dag kunt u heerlijk nagenieten tijdens een gezellig diner waarbij u met de voeten in het zand en uitzicht op Atlantische Oceaan de zon onder ziet gaan. 

Dag 3: Kaapstad: het schiereiland en Kaap de Goede Hoop

Het geronk, dat enkel en alleen herkenbaar is van Harley Davidson motoren, klinkt u al in de oren. Een bont gezelschap van motoren met zijspan komt aangereden om u en uw gezelschap mee te nemen voor een tocht door en rondom Kaapstad. Langs de kust reist u via Camps Bay naar Houtbaai en een stukje over de beroemde Chapman's Peak Drive om via Rhodes Drive terug naar de stad de rijden. Onderweg wordt uiteraard meerdere keren gestopt zodat u het overweldigende uitzicht niet alleen in u op kunt nemen maar ook vast kunt leggen. Eenmaal terug vertrekt u naar Kaap de Goede Hoop National Park met Cape Point. Net voordat u de ingang van het park bereikt wordt er gestopt voor een overheerlijke braai, de Zuid-Afrikaanse term voor barbecue, op een struisvogelboerderij. Bij aankomst van de toegangspoort van het nationale park staan de mountain bikes klaar. Even de lunch verwerken met een goede sportieve tocht door het park op weg naar Kaap de Goede Hoop, waar Jan van Riebeeck met de VOC aan land kwam. Na een bezoek aan Cape Point rijdt u terug naar de stad met onderweg een bezoek aan Boulders Beach in Simonstown, de beroemde pinguïn kolonie.  

Dag 4: Kaapstad: Atlantis Dunes

Op nog geen uur rijden van Kaapstad liggen de Atlantis duinen, uitgestrekt over een gebied van 32 vierkante kilometer. Vandaag gaat u met uw team actief aan de slag. De duinen zijn namelijk ideaal terrein voor onder andere sandboarden, quadrijden, woestijngolf en extreme 4x4 tochten. Het is zelfs een van de weinige sandboardlocaties ter wereld. Tijdens een verzorgde picknicklunch kunt u even op adem komen om daarna weer verder te gaan. Geef het geheel een competitief element en het is gelijk teambuilding. U sluit de dag af in Camps Bay waar u kunt genieten van een scala aan gerechten terwijl u de zon langzaam in de oceaan ziet zakken. 

Dag 5: Kaapstad: Walvissen en wijn

U reist vandaag ver buiten Kaapstad naar walvishoofdstad Hermanus. Jaarlijks wordt hier in de maand september het walvissenfestival gehouden. Van juli tot en met december heeft u de kans hier en op vele andere plekken langs de Zuid-Afrikaanse kust om walvissen te zien. Om u maximale kans te geven deze indrukwekkende dieren in actie te zien gaat u naar het nabijgelegen Gansbaai. Tevens heeft u de kans om dolfijnen, pinguïns, zeehonden en witte haaien te zien. Na een enerverende tocht wordt u naar Franschhoek gebracht, middenin de Zuid-Afrikaanse wijnlanden. Hier gaat u met uw gezelschap aan boord van een aantal oldtimers en verkent u deze wijnregio in stijl. Een bezoek aan Franschhoek, Paarl en Stellenbosch is uiteraard niet compleet zonder een tour en wijnproeverij bij een van de vele wijnhuizen. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreide lunch waarbij u nog verder van de wijnen kunt genieten. De laatste avond is aangebroken en u zult vanavond een bijzonder diner geserveerd krijgen. 

Dag 6 – 7: Kaapstad: de stad vanaf het water

Het tempo voor vandaag is rustig. Na een heerlijk uitgebreid ontbijt heeft iedereen de kans om rustig in te pakken. Maar niet voordat we nog een laatste uitgebreide blik werpen op de Moederstad. Vanaf de beroemde Victoria & Alfred Waterfront gaat u met uw gezelschap aan boord van een privé catamaran. Drankjes en hapjes worden aan boord geserveerd terwijl u rustig langs de kust van Kaapstad en verder vaart. Nadien wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar Amsterdam waar u de volgende ochtend aankomst. 

Wij hopen dat u terugkijkt op een levenslange indrukwekkende herinnering voor u en uw team! 


Data & prijzen

Deze reis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen u graag met het samenstellen van uw reis op de door u gewenste vertrekdatum.  

Opties & inbegrepen

Bij deze reis zijn uw retourvlucht, binnenlandse vluchten, overnachtingen en genoemde activiteiten inbegrepen. Aanvullingen en aanpassing zijn altijd mogelijk. We adviseren u graag hierover.  

Wist u dat

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer u een dergelijke reis met uw team of collega's maakt een positieve groei ontstaat. Doordat er, naast werk gerelateerde, ook informele gesprekken gevoerd worden en een gezamenlijke ervaring wordt ondergaan, onderling begrip en vertrouwen groeit. U leert tevens hoe u het beste met uw collega's kunt communiceren op de werkvloer.  

Kaapstad Zuid-Afrika overview
Kaapstad Zuid-Afrika overview

ONZE SPECIALISTEN

Sabrina Iriks Reisspecialist

Sabrina Iriks

Latijns-Amerika en Poolgebieden specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: s.iriks@experiencetravel.nl

Desire Schaper Reisspecialist

Desiré Schapers

Noord-Amerika, Caribbean, Azië en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: d.schapers@experiencetravel.nl

Kirsten Vluggen Reisspecialist

Kirsten Vluggen

Azië, Amerika en Europa specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 62
E-mail: k.vluggen@experiencetravel.nl

Katrijn Berends Reisspecialist

Katrijn Berends

Noordpool, Afrika en Indische Oceaan specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: k.berends@experiencetravel.nl

Corine den Hartog Reisspecialist

Corine den Hartog

Latijns-Amerika, Canada, Amerika en Nieuw-Zeeland specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: c.denhartog@experiencetravel.nl

Dionne van Vugt Reisspecialist

Dionne van Vugt

Caribbean, Azië, Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Pacific specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: d.vanvugt@experiencetravel.nl

Reisspecialist Juliet

Juliet van Huuksloot

Latijns-Amerika & Midden-Amerika Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: j.vanhuuksloot@experiencetravel.nl

Reisspecialist Natasja

Natasja van Eldik

Caribbean & Afrika specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: n.vaneldik@experiencetravel.nl

Reisspecialist Manon

Manon Schuurmans

Caribbean, Noord-Amerika, Afrika, Lapland en Dubai Specialist.


Telefoonnummer: 073 - 548 20 60
E-mail: m.schuurmans@experiencetravel.nl