ACCOMMODATIES IN Zimbabwe

Chikwenya

Chikwenya is als nieuwste lodge in de portfolio van Wilderness Safaris een prachtige aanvulling. In een eigen concessie ten oosten van het Mana Pools National Park aan de Zambezi Rivier biedt het een onovertroffen verblijf. U kijkt uit over een open vlakte en de rivier met op de achtergrond de heuvels in Zambia die onderdeel zijn van de Rift Valley. De Albida en Mahoniebomen bieden verkoeling tijdens de heetste uren. Ook komen olifanten regelmatig de peulen van de Albida boom eten. Kenmerkend is de manier waarop de olifanten op de achterpoten gaan staan om bij de hogere takken met peulen te komen. De tenten van het kamp zijn gebouwd op een houten platform. De lichte kleuren en de doorzichtige schuifpanelen aan de voorkant van de tent zorgen voor een ruimte en licht. Vanuit uw ligbad in de badkamer kijkt u uit op de rivier. In de centrale ruimtes kunt u terecht in de lounge, bar, eetkamer of het zwembad. Bij het kampvuur sluit u na het diner samen met andere gasten de dag af. 

Dit deel van het park biedt een thuis aan grote kuddes olifanten, buffels, nijlpaarden en elanden die vooral in de droge maanden bij de rivier komen drinken. Ook roofdieren zijn veelvuldig te zien. En door de ligging in een privé concessie bent u niet gebonden aan de voorwaarden van een nationaal park. U kunt er daarom boottochten maken en een jeepsafari in het donker. Verder kunt u ook nog wandelen, kanoën en vissen. 

TT-logoTT-logoTT-logo

Autorondreis Zimbabwe

Zimbabwe is een land waar het reizen per huurauto niet alleen praktisch en gemakkelijk is maar bovenal veilig. De natuur en cultuur van Zimbabwe zijn met elkaar verweven in deze 15-daagse autorondreis. Het vruchtbare en groene oosten biedt een mooi contrast met de droge uitlopers van de Kalahariwoestijn in het westen. Uw reis is compleet met overnachtingen in Gonarezhou en Hwan..

Nu vanaf € 6.545 p.p

Victoria watervallen - Zimbabwe - Afrika - Regenboog
ET-logo

Bijzondere safari reis Zimbabwe

5000 jaar geleden woonden hier jagers, die hun verhalen op de muren tekenden, de zogenaamde Bushmen paintings. Vandaag de dag is Zimbabwe een prachtige safaribestemming. Bossen, hooglanden en rivieren wisselen elkaar af. Naast een bezoek aan de immense Victoria Falls, brengt deze reis u over rivieren en langs drinkplaatsen waar u het vele wild spot!..

Nu vanaf € 18.795 p.p

Great Plains - Sapi Explorers Camp - Zambia
ET-logo

Compleet Zimbabwe

Zimbabwe is het land van de onvergetelijke safari's in een prachtige Afrikaanse wildernis. Dit ervaart u tijdens deze exclusieve 15-daagse reis. U verblijft in mooie kleinschalige accommodaties op de mooiste plekjes waar u op verschillende manieren op safari gaat. De reis door Zimbabwe wordt compleet gemaakt met een verblijf bij de Victoria Falls. Kortom, een reis die u nog lan..

Nu vanaf € 10.725 p.p

Nyamatusi - Olifant - Zambia - Boom
ET-logo

Expeditie in Zimbabwe

Tijdens deze expeditie door Zimbabwe verblijft in u authentieke safarikampen en bezoekt u drie afwisselende gebieden. Van de weidse Zambezi Rivier in Mana Pools, via de savannes in Hwange en de donderende watervallen van Victoria Falls. Een reis vol safari en natuur die u niet snel zult vergeten...

Nu vanaf € 6.875 p.p

Zimbabwe Gemsbok
ET-logo

Safari combinatie Zimbabwe en Botswana

De buurlanden Zimbabwe en Botswana zijn uitstekend te combineren met elkaar. Beide landen bieden andere belevingen in safari. Mana Pools en Hwange National Park in Zimbabwe - de wildrijke Khwai omgeving en de iconische Okavango Delta in Botswana - aan elkaar gekoppeld middels de omgeving van de bekende Victoria Watervallen...

Nu vanaf € 17.695 p.p