ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Tarangire Treetops

Tarangire Treetops ligt net buiten Tarangire National Park. U verblijft in een op palen gebouwde lodge tussen de bomen. De verhoogde suites bieden met een geheel open voorzijde en terras een weids zicht over de Tarangire vlaktes. Ze zijn voorzien van een ensuite badkamer met een tweepersoons douche. Geniet van Bush Dinner middenin de natuur, onder de Afrikaanse sterrenhemel. Proef van uw heerlijke sundowner cocktail voordat u vertrekt op een spannende nachtsafari. Ook heeft u de mogelijkheid tot wandelsafari’s en een Masai Village Tour. U dineert in een met lantaarns verlichte boma, een traditioneel openluchtrestaurant, en u kunt verkoeling zoeken in het zwembad. Voor de lodge ligt een waterplaats waar veel wilde dieren komen om te drinken.

Safari - Leeuw - Tanzania - Rots - National Park
ET-logo

Fly-in safari Tanzania

Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten van de natuur, het wild en de mooie accommodaties...

Nu vanaf € 9.195 p.p

Kenia - Sengeti National Park - Giraf
ET-logo

Van Noord naar Zuid-Tanzania

Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eila..

Nu vanaf € 14.795 p.p