ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Siwandu

Siwandu ligt in een palmbos aan de oevers van Lake Nzerakera, onderdeel van de Rufiji River wateren. Dit gebied behoort tot het Selous Game Reserve, een van de grootste wildreservaten ter wereld. Siwandu bestaat uit twee aparte kampen: North Camp en South Camp. De canvas suites liggen verspreid langs de oever van het meer. Vanaf uw veranda ziet u 's ochtends de zon opkomen terwijl de bush langzaam tot leven komt. De suites zijn voorzien van een ensuite badkamer en eventueel een buitendouche. Beiden kampen beschikken over een lounge, bar, eetruimte en zwembad. Vanuit Siwandu maakt u safari's door het reservaat zowel te voet als per 4 wheel drive, evenals bootsafari's over het meer.

ET-logo

Met Rovos Rail van Dar Es Salaam naar Lobito

Maak een onvergetelijke reis door Afrika met de exclusieve Rovos-trein, die u meeneemt op een avontuur door Tanzania, Zambia, Congo en Angola. Tijdens deze 21-daagse reis maakt u meerdere game drives in South Luangwa National Park en stadswandelingen in Luanda en Lubumbashi. Geniet van het comfort en aanschouw de prachtige landschappen terwijl u deze diverse regio's doorkruist...

Nu vanaf € 23.995 p.p

Ongerept Zuid Tanzania - Tent - Diner
ET-logo

Safari in ongerept Zuid-Tanzania

De beroemde safariparken in het noorden van Tanzania stelen nogal eens de show, maar ook in het zuiden kunt u fantastische safari’s maken. De natuurgebieden zijn een stuk ongerepter en rustiger. Het dierenleven is minstens zo spectaculair, wat zorgt voor een ultieme safaribeleving!..

Nu vanaf € 13.645 p.p