ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Roho ya Selous

In het hart van de ongerepte natuur van Selous Game Reserve, ligt Roho ya Selous. Dankzij de ligging op een heuvel, kijkt u uit over het nabij gelegen water. Het kleinschalige tentenkamp beschikt over canvas tenten voorzien van airconditioning en biedt een authentieke safari ervaring. Dagelijks trekt u onder begeleiding van een ervaren gids het natuurreservaat in en gaat u op zoek naar wild. Het Selous Game Reserve staat met name bekend om de grote populatie wilde honden. Er worden verschillende safari opties geboden om zo de indrukwekkende natuur elke keer op een andere manier te beleven. Er is keuze uit game drives, wandel- en bootsafari's. De maaltijden worden bereidt door vaste chef-koks en worden gezamenlijk genuttigd. Roho ya Selous is de perfect balans tussen comfort, natuur en avontuur.
 

ET-logo

Met Rovos Rail van Dar Es Salaam naar Lobito

Maak een onvergetelijke reis door Afrika met de exclusieve Rovos-trein, die u meeneemt op een avontuur door Tanzania, Zambia, Congo en Angola. Tijdens deze 21-daagse reis maakt u meerdere game drives in South Luangwa National Park en stadswandelingen in Luanda en Lubumbashi. Geniet van het comfort en aanschouw de prachtige landschappen terwijl u deze diverse regio's doorkruist...

Nu vanaf € 23.995 p.p

Ongerept Zuid Tanzania - Tent - Diner
ET-logo

Safari in ongerept Zuid-Tanzania

De beroemde safariparken in het noorden van Tanzania stelen nogal eens de show, maar ook in het zuiden kunt u fantastische safari’s maken. De natuurgebieden zijn een stuk ongerepter en rustiger. Het dierenleven is minstens zo spectaculair, wat zorgt voor een ultieme safaribeleving!..

Nu vanaf € 13.645 p.p