ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Oliver's Camp

Middenin de afgelegen wildernis van Tarangire National Park ligt Oliver's Camp. Dichtbij Silale Swamps bevindt u zich tussen de wilde dieren. Het moeras trekt allerlei wild en honderden soorten vogels aan. In het park leven grote kuddes olifanten, buffels en veel grote katachtigen. U verblijft in een ruime safaritent die is ingericht met massief houten meubilair. De tent beschikt over een halfopen badkamer, en een buitendouche waar u onder de sterrenhemel kunt wegdromen met een warme douche. Maak jeep-, wandel- en nachtsafari's en geniet bij terugkomst van een al fresco diner. Op uw eigen veranda kunt u tussendoor heerlijk ontspannen met een goed boek of simpelweg genieten van het uitzicht en de geluiden uit de bush.

Safari - Leeuw - Tanzania - Rots - National Park
ET-logo

Fly-in safari Tanzania

Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten van de natuur, het wild en de mooie accommodaties...

Nu vanaf € 9.195 p.p

Kenia - Sengeti National Park - Giraf
ET-logo

Van Noord naar Zuid-Tanzania

Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eila..

Nu vanaf € 14.795 p.p