ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Little Oliver's

In het hart van Tarangire National Park, een van de beste plekken in Afrika om wild te zien, vindt u Little Oliver's, een klein en exclusief safari camp. Met slechts een vijftal exclusieve en ruime safaritenten alsook een team wat toegewijd is ervoor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt, borgt Little Oliver's een gevoel van persoonlijk en intiem. Er is niets mooiers dan 's nachts onder tentdoek, temidden van al het nabijzijnde wild, te luisteren naar alle geluiden. Om vervolgens in de ochtend onder het genot van een kopje koffie of thee vanaf uw privé terras over de vlakte uit te kijken naar alles wat voorbij trekt. Met enige regelmaat komen leeuwen, luipaarden, zebra's, olifanten en giraffen nabij Little Oliver's. In het hart van het kamp, onder tentdoek, is een ruim restaurant ingericht waar u kunt genieten van heerlijke gerechten terwijl het wild aan u voorbij trekt. Vroeg in de ochtend en aan het einde van de middag, rond de schemer, gaat u op safari, ook wel game drive genoemd. Onder leiding van zeer ervaren rangers gaat u op zoek naar het wild. De rangers staan ook voor u klaar om een eventuele wandelsafari's, waarbij u ook meer leert over de sporen en andere flora en fauna in het gebied, te organiseren.

Safari - Leeuw - Tanzania - Rots - National Park
ET-logo

Fly-in safari Tanzania

Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten van de natuur, het wild en de mooie accommodaties...

Nu vanaf € 9.195 p.p

Kenia - Sengeti National Park - Giraf
ET-logo

Van Noord naar Zuid-Tanzania

Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eila..

Nu vanaf € 14.795 p.p