ACCOMMODATIES IN Tanzania en Zanzibar

Chem Chem Safari Lodge

Tussen Tarangire National Park en Lake Manyara, in het noordoosten van Tanzania, ligt Chem Chem Lodge. Het hoofdgebouw is geïnspireerd op de vorm van een flamingo met uitgeslagen vleugels. Onder de vleugels bevinden zich het restaurant, de lounge en een bar. U verblijft in een van de suites in tentstijl, gebouwd van canvas, lavasteen en hout. Het interieur heeft een elegante, Afrikaanse safaristijl. Door de gespreide ligging van de suites heeft u veel privacy. Vanaf uw terras met day-bed kijkt u uit over het meer. De badkamers zijn voorzien van een binnen- en buitendouche. Er is ook een familiesuite voorzien van een extra slaapkamer. Ga op pad met Maasai, maak een safari en spot allerlei wild rond het meer of in het park. Vanaf de Eagle Nest uitkijktoren kunt u vanuit het kamp rustig de omgeving bewonderen. Na een lange dag geniet u van een drankje bij het kampvuur, een duik in het zwembad of een behandeling in de spa.

Safari - Leeuw - Tanzania - Rots - National Park
ET-logo

Fly-in safari Tanzania

Vlieg per kleine cessna naar drie van de belangrijkste natuurgebieden van Tanzania: het Tarangire National Park, de Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park. Overal brengt u een paar dagen op all-inclusive basis door om te genieten van de natuur, het wild en de mooie accommodaties...

Nu vanaf € 9.195 p.p

Kenia - Sengeti National Park - Giraf
ET-logo

Van Noord naar Zuid-Tanzania

Tanzania heeft het meeste wild per km2 in geheel Afrika. Een land met ongekende safarimogelijkheden! Bezoek de belangrijkste natuurgebieden in Noord Tanzania, Ngorongoro Conservation Area en het Serengeti National Park en eindig de safari in het tweede grootste en meest afgelegen park in Zuid Tanzania, Ruaha National Park. Als afsluiting totale ontspanning op het tropische eila..

Nu vanaf € 14.795 p.p