Mowani Mountain Camp Namibie Afrika View Sunset

ACCOMMODATIES IN Namibië

Mowani Mountain Camp

Mowani Mountain Camp ligt tussen de Ugab en Huab rivieren in een magnifiek landschap tussen de granieten rotsen. Hier treft u een unieke variëteit aan woestijnflora en -fauna, fascinerende geologische rotsformaties en archeologische plekken. Vanuit uw exclusieve accommodatie heeft u een onovertroffen uitzicht over de omgeving. Mowani komt van het woord M'Wane, dat 'plaats van God' betekent. Hier ervaart u de werkelijke betekenis van vrede en rust. De rieten bolstructuren van Mowani zijn gemaakt in de vorm van de granieten rotsen en creëren de sfeer van een Afrikaans dorp. Het hoofdgedeelte van het kamp bestaat uit een receptie, bar, restaurant en een lounge. Verborgen in een rustig hoekje onder een reusachtige rots ligt een zwembad voor de nodige verkoeling. Vanaf uw veranda van uw kamer met rieten dak heeft u een ongeëvenaard uitzicht over de Aba-Huab Valley. Onder begeleiding van professionele gidsen maakt u een natuursafari. Vanuit de lodge kunt u zelf een bezoek brengen aan de rotsschilderingen bij Twyfelfontein, Burnt Mountain, Petrified Forest en de Organ Pipes. Dit kan ook onder begeleiding van een gids.

Kwessie - Dunes - Namibie
EE-logo

Bijzondere en desolate woestijn beleving

Een reis gericht op de desolate landschappen van Namibië. De rode zandduinen, het steenwoestijnlandschap en de hoge gele zandduinen welke direct in contact komen met de ruige Atlantische Oceaan. Accommodaties ver van bewoonde wereld, midden in de uitgestrekte natuur met prachtige zonsopgangen en –ondergangen!..

Nu vanaf € 10.495 p.p

Namibie - Afrika - Vliegtuig - Namib Dessert
ET-logo

Exclusieve vliegsafari Namibië

Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 15 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten van Namibië als de rode Sossusvlei, het ruige Damaraland, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland...

Nu vanaf € 14.995 p.p