ACCOMMODATIES IN Namibië

Grootberg Lodge

De lodge, met uitzicht op de Klip River Valley, ligt zo'n 90 kilometer van Kamanjab aan de rand van het Grootberg Plateau in een 12.000 hectaren groot gebied. U wordt hier verwelkomd door de vriendelijke medewerkers die allemaal vanuit de lokale gemeenschap zijn aangesteld. Vol trots en met gemeende lokale gastvrijheid zullen zij ervoor zorgen dat het u bij Grootberg Lodge aan niets ontbreekt. Met slechts een tiental chalets met rieten daken en een adembenemend uitzicht, kunt u hier optimaal genieten van de rust. Uiteraard heeft de lodge een zwembad waar u na een neushoorn of olifant tracking af kunt koelen. Overigens heeft u de mogelijkheid nog veel meer activiteiten te ondernemen zoals een bezoek aan de beroemde Himba stam, natuursafari's en zelfs een paardrijtocht waarbij u de ondergaande zon tegemoet rijdt.

Kwessie - Dunes - Namibie
EE-logo

Bijzondere en desolate woestijn beleving

Een reis gericht op de desolate landschappen van Namibië. De rode zandduinen, het steenwoestijnlandschap en de hoge gele zandduinen welke direct in contact komen met de ruige Atlantische Oceaan. Accommodaties ver van bewoonde wereld, midden in de uitgestrekte natuur met prachtige zonsopgangen en –ondergangen!..

Nu vanaf € 10.495 p.p

Namibie - Afrika - Vliegtuig - Namib Dessert
ET-logo

Exclusieve vliegsafari Namibië

Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 15 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten van Namibië als de rode Sossusvlei, het ruige Damaraland, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland...

Nu vanaf € 14.995 p.p