ACCOMMODATIES IN Namibië

Camp Kipwe

Het kleinschalige Camp Kipwe ligt op een van de mooiste plekken in Damaraland tussen enorme, rode rotsformaties. Er heerst hier een serene rust en ongedwongen sfeer. Het is niet voor niets dat Kipwe in het Swahili gezegend betekent. Camp Kipwe beschikt over ronde stenen bungalows en een suite, allen voorzien van een badkamer onder de sterrenhemel. Het privé terras is een aangename plek om te vertoeven en weg te dromen bij de fantastische vergezichten. Het centrale gedeelte met het restaurant, de bar, lounge en receptie is in een typisch Afrikaanse stijl en met veel natuurlijke materialen gebouwd. Geniet van een adembenemende zonsondergang vanaf het 360 graden uitzichtpunt achter het hoofdgebouw, en neem vervolgens plaats rond het kampvuur met een drankje en wissel uw opgedane ervaringen uit met andere gasten. Voor verkoeling op hete dagen kunt u een duik nemen in het zwembad tussen de rotsen. Onder begeleiding van ervaren gidsen kunt u de omgeving verkennen middels safari's en - wandelingen, wellicht spot u de zeldzame woestijnolifant.

Kwessie - Dunes - Namibie
EE-logo

Bijzondere en desolate woestijn beleving

Een reis gericht op de desolate landschappen van Namibië. De rode zandduinen, het steenwoestijnlandschap en de hoge gele zandduinen welke direct in contact komen met de ruige Atlantische Oceaan. Accommodaties ver van bewoonde wereld, midden in de uitgestrekte natuur met prachtige zonsopgangen en –ondergangen!..

Nu vanaf € 10.495 p.p

Namibie - Afrika - Vliegtuig - Namib Dessert
ET-logo

Exclusieve vliegsafari Namibië

Van bovenaf openbaren de uiteenlopende landschappen van Namibië zich aan u. In 15 dagen vliegt u per Cessna naar hoogtepunten van Namibië als de rode Sossusvlei, het ruige Damaraland, wildwalhalla Etosha National Park en het geïsoleerde Koakaland...

Nu vanaf € 14.995 p.p