ACCOMMODATIES IN Marokko

Riad Fès

Riad Fès ligt in het hart van de oude stad Fes, de medina. De riad is rond 1999 volledig in zijn oorspronkelijke glorie hersteld waarbij tradities en kunsten van Fes behouden zijn. De westerse "hedendaagse" kunst in combinatie met de voorouderlijke tradities van Fes worden duidelijk weerspiegelt. Spaanse Moorse architectuur en aandacht voor detail zullen zeker uw aandacht trekken en u zult onder de indruk zijn van de frisse tuin vol sinaasappel-, citroen- en laurierbomen. Tijdens uw verblijf in deze bijzondere riad geniet u van de serene sfeer en interieur dat u doet denken aan Arabische nachten. U overnacht in een ruime comfortabele kamer met uitzicht op de patio of de binnentuin. Vanaf het dakterras heeft u onbelemmerd uitzicht op de medina en de omliggende bergen. Neem de tijd om te genieten van uw cocktail of glas wijn, ontspan en bewonder deze prachtige stad met rijke historie.  

ET-logo

Beleef magisch Marokko

Reis met een privéchauffeur door de beroemde koningssteden, de woestijn en het Atlasgebergte van Marokko. De koningssteden zijn in het verleden ooit door de sultan tot hoofdstad uitgeroepen en bevatten vandaag de dag nog veel historie. Beleef Marokko op ultieme wijze, ontdek de cultuur van Marokko en omgeef je in een levensechte sprookjeswereld van duizend-en-een-nacht...

Nu vanaf € 7.625 p.p

ET-logo

Culinair genieten in Marokko

Door heel Marokko kunt u genieten van bijzondere culinaire gerechten, maar Fez en Marrakesh zijn de twee steden die u zullen uitdagen en verassen. De eeuwenoude stad Fez ademt historie, maar heeft inmiddels ook het imago gecreëerd van een culinaire hoofdstad. Naast uitstekende restaurants, kunt u hier uw ogen uitkijken op de lokale souks waar de kleurrijke kruiden en groente wo..

Nu vanaf € 3.975 p.p

ET-logo

De oude koningssteden van Marokko

Deze drie koningssteden van Marokko, Fez, Meknès en Marrakesh hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal ooit de hoofdstad geweest van het koninkrijk. Laat uzelf onderdompelen in de historie van het prachtige land en geniet van de bijzondere cultuur. De smalle straatjes van de oude medina, de drukbezochte pleinen en de kleine theehuizen waar de lokale inwoners samenkomen. Marokko..

Nu vanaf € 3.925 p.p

Chefchauouen - Marokko - Blauwe stad
ET-logo

Kleurrijk Marokko

Marokko is een zeer kleurrijke bestemming, naast het indigo blauwe stadje Chefchaouen, vindt u hier de gouden zandduinen van de Sahara. Het atlasgebergte verandert van rood naar groen, naar grijs en bruin terwijl u het landschap doorkruist en zo nu en dan bereikt u een felgroene oasis. In de steden vindt u de kleur in het prachtig gedecoreerde servies of in de grote diversiteit..

Nu vanaf € 5.525 p.p