ACCOMMODATIES IN Marokko

Palais Amani

Bij binnenkomst in dit prachtige authentieke boetiekhotel zult u overspoelt raken met een gevoel van sereniteit en warmte en kennis maken met de ware cultuur van de eeuwenoude koningsstad Fes. Palais Amani is gevestigd in het voormalige huis van een van de meest prominente families van Fes en bevat vele oude traditionele elementen. De familie Baha heeft het hotel veertien jaar geleden voorledig gerenoveerd en herstelt in zijn oude glorie. Tijdens uw verblijf zult u kennis maken met de geschiedenis van Fes en zal de familie u geweldige verhalen over het verleden vertellen. U verblijft in een ruime kamer, traditioneel ingericht met uitzicht op de majestueuze tuinen.

Het exclusieve Palais Amani staat bekend vanwege het excellente eten en de beroemde Fes Cooking School, waar u alles kunt leren over de Marokkaanse en Sefardische keuken en deze zelf kunt nabootsen. Tijdens een traditionele Hammam behandeling maakt u kennis met het oude ziveringritueel van Marokko en ontspant u zowel lichaam als geest. Indien u opzoek met naar een authentieke ervaring en kennis wilt maken met het beste wat Marokko te bieden heeft is Palais Amani het perfecte hotel voor u!

ET-logo

Beleef magisch Marokko

Reis met een privéchauffeur door de beroemde koningssteden, de woestijn en het Atlasgebergte van Marokko. De koningssteden zijn in het verleden ooit door de sultan tot hoofdstad uitgeroepen en bevatten vandaag de dag nog veel historie. Beleef Marokko op ultieme wijze, ontdek de cultuur van Marokko en omgeef je in een levensechte sprookjeswereld van duizend-en-een-nacht...

Nu vanaf € 7.625 p.p

ET-logo

De oude koningssteden van Marokko

Deze drie koningssteden van Marokko, Fez, Meknès en Marrakesh hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal ooit de hoofdstad geweest van het koninkrijk. Laat uzelf onderdompelen in de historie van het prachtige land en geniet van de bijzondere cultuur. De smalle straatjes van de oude medina, de drukbezochte pleinen en de kleine theehuizen waar de lokale inwoners samenkomen. Marokko..

Nu vanaf € 3.925 p.p

Chefchauouen - Marokko - Blauwe stad
ET-logo

Kleurrijk Marokko

Marokko is een zeer kleurrijke bestemming, naast het indigo blauwe stadje Chefchaouen, vindt u hier de gouden zandduinen van de Sahara. Het atlasgebergte verandert van rood naar groen, naar grijs en bruin terwijl u het landschap doorkruist en zo nu en dan bereikt u een felgroene oasis. In de steden vindt u de kleur in het prachtig gedecoreerde servies of in de grote diversiteit..

Nu vanaf € 5.525 p.p