ACCOMMODATIES IN Kenia

Lewa Wilderness

Gelegen aan de rand van één van de meest privé natuur- en milieubeschermingsprojecten van Kenia, biedt Lewa Wilderness u een omgeving van ongelooflijke landschappen en een schat aan activiteiten en ervaringen. Avonturen omvatten gamedrives naar het natuurrijke Lewa Conservancy, kameel rijden, natuurwandelingen, paardrijden en culturele bezoeken aan de nabijgelegen Il Ngwesi Maasai gemeenschap. Uiteraard kunt u ook ontspannen met een boek in de mooie tuin of een verfrissende duik nemen in het uitnodigende zwembad. Gezonde en heerlijke maaltijden worden bereid met verse producten uit de groene biologische tuin van de lodge.


De lodge is al 30 jaar in beheer door de familie Craig, die er ook vandaag de dag met hun gezin wonen. Het geheel geeft ook een gevoel van thuis komen. De Craig's zijn ook zeer begaan met hun natuurlijke en culturele omgeving. Ze hebben verschillende programma's geïnitieerd om het behoud van dieren in het wild en hun natuurlijke omgeving te ondersteunen waaronder het Lewa Education Program. Het programma is opgericht om studenten te kunnen leren over dieren in het wild en de nodigde kennis kunnen verwerven om de natuur in Kenia te behouden.
Uw cottage, met rieten dak, ligt tegen de heuvel aan en biedt uitzicht op de prachtige Marania vallei. Het geeft u een gevoel van exclusiviteit en ultieme privacy. Uiteraard is uw cottage van alle gemakken voorzien inclusief een ruim terras waar u in de ochtend kunt genieten van een prachtige zonsopkomst of een privé diner in de avond.