ACCOMMODATIES IN Kenia

El Karama Lodge

El Karama Lodge wordt gerund door een van Afrika's meest begaafde natuurbeeldhouwers Murray Grant en zijn vrouw Sophie. Het is een intieme en meerdere malen bekroonde lodge die valt in de categorie authentieke en duurzame safaribeleving. Het team van El Karama, die u zondermeer gastvrij en warm verwelkomen, zijn allen Kenianen die een lange geschiedenis hebben met de lodge, dit landschap en deze regio.
El Karama ligt in een privé natuurbeschermingsgebied in Laikipia, een van Kenia's meest exclusieve en diverse regio's. Olifanten, buffels, leeuwen, luipaarden, nijlpaarden en zelfs de met uitsterven bedreigde wilde honden zijn hier in overvloed. 

U, als gast, heeft bijna totale vrijheid en privacy. Wandelen, kamperen onder de sterrenhemel, game drives, nachtelijke safaris, vissen, boerderij bezoeken, kooklessen, deelnemen aan een van de natuurbeschermingsactiviteiten met een ranger en nog meer. 
Uw sfeervolle cottage is uniek zowel in formaat als inrichting en uiteraard voorzien van een eigen badkamer. Alle elektriciteit werkt op 100% zonne-energie en het bad, douche en toilet zijn allemaal eco-vriendelijk. 
Eten is een belangrijk onderdeel van elke vakantie en het team van El Karama, onder leiding van eigenaar en Franse fijnproever, Sophie verzorgen met veel plezier smakelijke gerechten. Veel van de ingrediënten worden zelf gekweekt en alle gerechten zijn vers. Of u nu eet in een gezellige eetkamer met rieten dak of buiten in de bush onder een blinkende sterrenhemel, de ervaring laat het u allemaal nog beter smaken!