ACCOMMODATIES IN Britse Maagdeneilanden

Necker Island

Verscholen in de Atlantische Oceaan, ongeveer 100 kilometer ten oosten van Puerto Rico, ligt het uiterst stijlvolle Necker Island. Met de omschrijving ‘unieke hideaway’ doen we dit pareltje nog tekort, want werkelijk alle facetten van Necker Island spreken tot de verbeelding. Omgeven door kraakhelder, turquoise water, hagelwitte zandstranden en wuivende palmbomen verblijft u hier als een vorst. Vrolijke maki's dartelen over het eiland, zeeschildpadden sieren de toch al kleurrijke onderwaterwereld en talloze flamingo's voorzien het piepkleine eilandje van een Caribische vibe.

Ook op culinair gebied geniet u met volle teugen, want sublieme maaltijden en exclusieve drankjes zijn inbegrepen. Laat uzelf in de watten leggen door de hoffelijke crew die alles in het werk stelt om uw verblijf onvergetelijk te maken. Dit privé-eiland biedt daarnaast tal van avontuurlijke excursies, welke variëren van genieten op het turquoise water tot wakeboarden. De kleurrijke onderwaterwereld verkent u snorkelend, waarna u op één van de parelwitte zandstranden onder een wuivende palmboom kunt nagenieten. Voor de jongere bezoekers is er eveneens van alles te doen, te beleven en te proeven. Schattenjacht, piratenfeestjes en diverse andere activiteiten maken Necker Island tot een paradijsje voor de kids. Daarnaast zijn er de gehele dag door kindermaaltijden te verkrijgen. Jong en oud zullen zodoende Necker Island voor altijd in hun hart sluiten.

Entrepreneur Sir Richard Branson is eigenaar van dit begeerlijke mini paradijsje en liet het helemaal naar zijn smaak inrichten. In eerste instantie om hier zelf te kunnen wonen, maar om andere liefhebbers ook de mogelijkheid te bieden om te ervaren hoe het is om een privé-eiland in de Britse Maagdeneilanden te hebben, besloot hij het op gezette tijden te verhuren. Grote groepen tot 48 personen kunnen hier de week van hun leven beleven, maar heel soms – tijdens de zogeheten Celebration Weeks – is het ook mogelijk om op individuele basis in een suite of villa op Necker Island te verblijven.

ET-logo

7 dagen eiland hoppen Secrets St. Martin & Necker Island

Op deze 7 daagse reis verblijft u op 2 idyllische eilanden in de Caraïben. Aan het begin van uw reis verblijft u op het Franse gedeelte van het eiland Sint Martin in het Secrets st. Martin Resort. Dit resort ligt aan een uitgestrekt privé zandstrand. Vervolgens verblijft u op het privé eiland van Entrepreneur Sir Richard Branson, Necker Island. Dit eiland is slechts enkele weke..

Nu vanaf € 10.695 p.p