explora lodge uyuni

ACCOMMODATIES IN Bolivia

uyuni room explora lodge

Explora Jirira Lodge

Aan de grootste zoutvlakte ter wereld ligt één van de lodges van Explora Bolivia. Vanuit de Jirira kamers dient de uitgestrekte witte oppervlakte in Uyuni als het meest prominente uitzicht. De exclusieve lodge ligt afgelegen en is zo ontworpen dat het zo min mogelijk van de vlakte aantast. Deze zorg voor de omgeving resulteert in het behoud van de pure natuur. De kamers zijn eenvoudig maar knus ingericht en zijn voorzien van één kingsize bed of twee tweepersoonsbedden. 

uyuni slat flat explora lodge
lodge uyuni explora views
explora lodge uyuni
uyuni room explora lodge
uyuni slat flat explora lodge
lodge uyuni explora views
explora lodge uyuni
uyuni room explora lodge
ET-logo

Bijzonder Bolivia

Bolivia is één van de meest authentieke landen van Latijns-Amerika, met verschillende hooglandgemeenschappen die hun mengelmoes van religieuze tradities, kleurrijke geweven kleding en pijpmuziek behouden. Deze reis brengt u langs verschillende hoogtepunten van dit bijzondere land. Naast mooie natuur in het Amboro park en de zoutvlakte van Uyuni bezoekt u ook de steden Sucre en ..

Nu vanaf € 6.245 p.p

ET-logo

Compleet Bolivia

Een 3-weekse reis met volop variatie en waarin u naast de verschillende hoogtepunten ook de onbekendere plaatsen van Bolivia bezoekt. Niet alleen de steden Santa Cruz, Sucre en La Paz komen aan bod, maar ook de natuurparken zoals de Uyuni zoutvlakte en het Amazone woud in het Madidi National Park. Het is een reis met een goede mix van natuur en cultuur, waaronder ook de histori..

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

De Andes op haar mooist

U bezoekt het mooiste van de Andes en combineert de hoogtepunten van Argentinië, Chili en Bolivia. Een 22-daagse reis waarin u een diversiteit aan landschappen ervaart; van de mistige Pacific tot de Argentijnse wijngaarden en van de zoutvlaktes van Uyuni tot het woestijnlandschap van Atacama...

Nu vanaf € 18.995 p.p

ET-logo

Het Incarijk en de Andes

Een reis waarin u de hoogtepunten van Bolivia en Peru combineert waarbij u de grens passeert op het hooggelegen Titicacameer in de Andes. Een reis van drie weken waarin u zowel het natuurschoon van Bolivia bezoekt; de Andes en Uyuni zoutvlakte, als de cultuur in het zuiden van Peru; Cuzco, de Heilige Vallei en Machu Picchu...

Nu vanaf € 14.595 p.p