ACCOMMODATIES IN Bolivia

Camino Real La Paz

Het Camino Real Suites hotel is gunstig gelegen in een exclusieve wijk van de hooggelegen stad La Paz, vlakbij de hoofdstraat.
De 70 suites zijn elegant ingericht en van alle comfort voorzien. Het hotel beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder het La Tranquera restaurant en een gym. Daarnaast is er ook een Spa met een binnenzwembad, stoomruimtes en zogenaamde zuurstof therapie kamers om u aangenaam te laten wennen aan de hoogte. 

ET-logo

Bijzonder Bolivia

Bolivia is één van de meest authentieke landen van Latijns-Amerika, met verschillende hooglandgemeenschappen die hun mengelmoes van religieuze tradities, kleurrijke geweven kleding en pijpmuziek behouden. Deze reis brengt u langs verschillende hoogtepunten van dit bijzondere land. Naast mooie natuur in het Amboro park en de zoutvlakte van Uyuni bezoekt u ook de steden Sucre en ..

Nu vanaf € 6.245 p.p

ET-logo

Compleet Bolivia

Een 3-weekse reis met volop variatie en waarin u naast de verschillende hoogtepunten ook de onbekendere plaatsen van Bolivia bezoekt. Niet alleen de steden Santa Cruz, Sucre en La Paz komen aan bod, maar ook de natuurparken zoals de Uyuni zoutvlakte en het Amazone woud in het Madidi National Park. Het is een reis met een goede mix van natuur en cultuur, waaronder ook de histori..

Nu vanaf € 9.875 p.p