ACCOMMODATIES IN Australië

Sails in the Desert

Binnen het Ayers Rock Resort is het Sails In The Desert hotel makkelijk herkenbaar door haar ontwerp met grote witte zeilen midden in de ruige omgeving van de rode outback. Het interieur van dit moderne hotel is geïnspireerd op de mysterie en kleuren van de lokale Anangu stam. De kamers zijn ruim, modern en comfortabel ingericht. Het hotel is voorzien van de Mulgara Gallery, die met een expositie de bijzondere verhalen van de inheemse kunst vertelt. U kunt gebruik maken van de verschillende eetgelegenheden van het resort en genieten van een cocktail in Walpa Lobby Bar. Het resort is uw toegangspoort tot Uluru en Kata Tjuta National Park en vanuit het hotel zijn er allerlei activiteiten en excursies mogelijk. Als u overloopt van bijzondere ervaringen en nieuwe indrukken kunt u heerlijk tot rust komen in Red Ochre Spa.

EE-logo

Eyre Peninsula, van de outback tot aan de oceaan

In het zuiden van Australië ligt het een heel bijzonder schiereiland; Eyre (spreek uit als Eerie). Het wordt nog maar weinig bezocht, wat eigenlijk onbegrijpelijk is gezien de indrukwekkende en unieke omgeving...

Nu vanaf € 5.095 p.p

ET-logo

Sydney, Red Centre & Great Ocean Road

Altijd al Australië willen ontdekken? De outback, maar ook de fenomenale wereldstad Sydney? Deze reis combineert ongerepte wildernis met wervelende steden. Om het nog mooier te maken, verblijft u uitsluitend in exclusieve, sfeervolle accommodaties. Op en top genieten!..

Nu vanaf € 8.025 p.p