ACCOMMODATIES IN Australië

Karijini Eco Retreat

Karijini Eco Retreat ligt in Karijini National Park, dat bekend staat om de vele kloven die zijn uitgesleten door riviertjes. Karijini biedt een mooie ervaring dichtbij de natuur. U verblijft namelijk in een comfortabele ecotent met ensuite badkamer. Uw tent is voorzien van een terras waar u ontspannen een boek kunt lezen en kan genieten van de omliggende natuur. Bij uw verblijf kunt u al fresco dineren in het outback barbecue stijl restaurant. Het is ook mogelijk uw maaltijd te nuttigen in de privacy van uw eigen accommodatie. Op het terrein zijn verschillende barbecues beschikbaar waar u gebruik van kunt maken. Er zijn tal van excursies in de omgeving waaronder klimmen, abseilen en zwemmen tussen de prachtige kloven of een tour door Karijini National Park.

ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p