ACCOMMODATIES IN Australië

Jetty Road Retreat

Het Jetty Road Retreat Hotel bevindt zich in het dorpje Nungurner tussen Lakes Entrance en Metung, in het achterland van Melbourne en wordt al drie generaties lang door de Kleinitz familie gerund. Hier kunt u ontsnappen aan de dagelijkse drukte, genieten van de eenvoudige geneugten van het leven en opnieuw verbinden met de natuur. Uw huisje heeft een adembenemend uitzicht op het meer en biedt u alle privacy die u wenst. Het is modern en rustgevend ingericht en beschikt over een eigen veranda, keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Met een kajak kunt u het meer verkennen en misschien zelfs een aantal Burrunan dolfijnen spotten. In het naastgelegen dorpje Metung kunt u een wandeling maken over de promenade en genieten van diverse lekkernijen in een van de aangrenzende restaurants of cafés.

ET-logo

Schatten van Tasmanië

Deze 16-daagse reis combineert een kort verblijf in het bruisende Melbourne met een avontuurlijke self-drive over het ruige Tasmanië. Wij hebben een route voor u uitgestippeld langs de meest overweldigende nationale parken...

Nu vanaf € 6.045 p.p

ET-logo

Sydney naar Melbourne Coastal Drive

Een indrukwekkende route langs de kust van de ene capitool naar de andere. Start uw reis in het bruisende Sydney, dat bol staat van de iconen; Het Sydney Opera House, de Harbour Bridge en natuurlijk Bondi beach!..

Nu vanaf € 5.925 p.p

ET-logo

Sydney, Red Centre & Great Ocean Road

Altijd al Australië willen ontdekken? De outback, maar ook de fenomenale wereldstad Sydney? Deze reis combineert ongerepte wildernis met wervelende steden. Om het nog mooier te maken, verblijft u uitsluitend in exclusieve, sfeervolle accommodaties. Op en top genieten!..

Nu vanaf € 8.025 p.p

ET-logo

Van Melbourne naar Adelaide

Wereldwijd bezoeken heel wat reizigers de Great Ocean Road, het is een van de meest gereden routes in het weidse Australië. En terecht! Ervaar deze ruige kustroute voor uzelf en geniet van de indrukwekkende rotsformaties in zee, de Twelve Apostles...

Nu vanaf € 6.245 p.p