ACCOMMODATIES IN Australië

Bungle Bungle Wilderness Camp

Dit tentenkamp, nabij de Bellburn Creek, ligt in het hart van de beroemde Purnululu (Bungle Bungle). Het kamp, met comfortabele tenten en hutten met privé of gedeelde faciliteiten, is een perfecte uitvalsbasis om de wonderen van dit gebied te verkennen. In de avond geniet u van een maaltijd in de openlucht, waarna u heerlijk kunt ontspannen bij het kampvuur. Ontbijt en diner zijn inbegrepen.

ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p