ACCOMMODATIES IN Australië

Berkeley River Lodge

Langs de noordkust van West-Australië, binnen de Kimberley regio treft u Berkeley River Lodge. De lodge is alleen bereikbaar per vliegtuig waarmee de tocht er naartoe al spectaculair is. U verblijft in een villa met een modern en warm interieur. De villa’s zijn voorzien van een veranda met panoramisch uitzicht over de rivier of de oceaan. U beschikt over een ensuite badkamer in de buitenlucht met een vrijstaand bad. De lodge heeft een uitstekend restaurant en een prima zwembad met de oceaan op de achtergrond. Berkeley River is één van de beste plekken om te vissen in de Kimberley. Vanuit de lodge kunt u onder andere een riviercruise maken, gaan hiken met een gids of een helikoptervlucht ondernemen.

ET-logo

Australië Wild Wonders

Reis door de ongerepte Kimberley en combineer de wildernis met de eindeloze stranden aan de kust. U rijdt over de legendarische Gibb River Road en geniet van fenomenale landschappen. Deze reis laat een heel bijzondere kant van Australië zien!..

Nu vanaf € 12.175 p.p

Boot - Natuur - Waterval
ET-logo

Spectaculaire Kimberley Cruise

Van een bezoek aan het levendige Singapore tot een True North cruise langs de onontdekte noordwestelijke kustlijn van Australië: deze reis combineert uitersten. U neemt deel aan een wijnproeverij in de wijnstreek Margaret River, krijgt de kans te zwemmen in een echte Australische ‘billabong’ en verkent Australische steden als Perth, Darwin en Broome. Een echte ontdekkingsreis!..

Nu vanaf € 34.995 p.p