ACCOMMODATIES IN Canada

The Hew & Draw Hotel

Heden en verleden komen samen in het buitengewone Hew & Draw Hotel. Het historische gebouw, gelegen in het centrum van Corner Brook, is nieuw leven ingeblazen en tegelijkertijd zijn authentieke elementen prachtig bewaard gebleven. De vertrekken zijn eveneens stijlvol en uniek ingericht, met op maat gemaakt meubilair, subtiele verwijzingen naar de natuurlijke omgeving en uitstekende, hedendaagse faciliteiten zoals vloerverwarming en een regendouche. Op het dakterras ontspant u in een van de jacuzzi's, vanwaar u uitkijkt over de glooiende omgeving en in de avond kunt u in het restaurant terecht voor een voortreffelijk diner. 

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p