ACCOMMODATIES IN Canada

Silver Dart Lodge

De Silver Dart Lodge bevindt zich midden in de schoonheid van Cape Breton Island. Wandel over de Cabot Trail en geniet van het betoverende uitzicht tijdens een picknick. Uw suite, kamer of chalet is sfeervol en authentiek ingericht en biedt uitzicht op de Bras d’Or-Lake. In de McCurdy’s Dining Room ontbijt u à-la-carte of middels een buffet. ‘s Avonds proeft u hier lokale gerechten, bereid met verse ingrediënten van het land en uit de zee. In de Observation Deck & Lounge heeft u een weids uitzicht op het meer en haar omliggende bergen. Daarnaast is er een verwarmd buitenzwembad, waar u heerlijk tot rust komt.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p