ACCOMMODATIES IN Canada

Keltic Lodge

U zult verblijven in een van de moderne en rustiek ingerichte kamers of suites in The Main Lodge, The Corson House, The Stanley Thompson House, The Courtyard Suites of in een van de diverse The Cottages op het land van de Keltic Lodge. De royale ramen van uw verblijf bieden een weids uitzicht op het Middle Head schiereiland. In de onlangs bekroonde Purple Thistle Dining Room beleeft u een culinaire ervaring met lokale ingrediënten en wijnen.  In The Arduaine dineert u al fresco en proeft u de seizoensgebonden smaken van Cape Breton. Wanneer u wilt ontspannen is er de op een klif gebouwde The Spa at Keltic. Hier geniet u na uw behandeling van een kruidenthee met uitzicht over de Cape Smokey. Vlak bij het hotel kunt u een balletje slaan op de door de natuur omringde golfbaan met een panoramisch uitzicht.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p