ACCOMMODATIES IN Canada

JAG Boutique Hotel

Het JAG Boutique Hotel bevindt zich midden in het levendige centrum van St. John en biedt een combinatie van cultuur en geschiedenis. Achter de moderne gevel van het hotel staat muziek centraal en sieren kunstwerken van beroemde pop- en rocksterren de wanden. Er is veel aandacht voor detail, wat eveneens subtiel tot uiting komt in de bijpassende muziek die er gedraaid wordt van 'JAG Radio'. Uw kamer of suite heeft een frisse, moderne stijl met rustgevende crèmekleuren en grijze tonen. Het JAG's Exile Restaurant straalt een warme atmosfeer uit en is de perfecte plek om uw smaakpupillen te prikkelen. Het award-winnende personeel zal er alles aan doen u de vipbehandeling te geven die u verdient.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p