ACCOMMODATIES IN Canada

Falcon Ridge Inn

Gelegen op de heuveltop van Dow’s Hill heeft u vanuit Falcon Ridge Inn goed uitzicht over Bay Fundy. De bed and breakfast is gelegen in Alma, vlakbij Fundy National Park. Het verblijf beschikt over vier kamers voorzien van een tweepersoons spabad en een openhaard. De kamers zijn voorzien van een moderne inrichting. U kunt vertoeven in de mooie tuin en heeft met flexibele ontbijttijden veel vrijheid om de omgeving op uw eigen tempo te verkennen. Met de bijzonder extreme getijden van de zee in dit gebied kunt u op het juiste moment tot een kilometer over zeebodem lopen. U kunt in de omgeving goed wandelen en tochten maken met een kajak. Bijzondere bezienswaardigheden als Cape Enrage, Hopewell Rocks en Mary’s Point liggen alle binnen een straal van 45 kilometer van uw verblijf.

ET-logo

Authentiek Nova Scotia & Newfoundland

Nova Scotia en Newfoundland zijn een van de meest onbekende regio's van Canada. Toch ligt het relatief dicht bij Nederland. De provinciehoofdstad St. John's is zelfs de oudste nederzetting van Noord-Amerika en was ooit in handen van Michiel de Ruyter. Desondanks treft u op deze eilanden met name ongerepte natuur, die u op eigen tempo per huurauto ontdekt...

Nu vanaf € 9.875 p.p

ET-logo

Expeditiecruise: Volledige Noordwest-Passage

Deze route is voor echte pioniers, voor mensen die graag op plekken komen waar bijna niemand ooit is geweest. De Noordwestelijke passage loopt van Groenland via de noordelijke, Canadese Arctische eilanden naar Alaska en vormt nog altijd een uitdaging voor liefhebbers van uniek natuurschoon. U wordt beloond met authentieke Inuit-cultuur en ontdekt bijzondere Groenlandse en Canad..

Nu vanaf € 29.345 p.p